Hopaspor yönetiminden Vali'ye veda ziyareti

Hopaspor hafta sonu evinde oynayacağı Erbaa maçından 3 puan bekliyor.Öte yandan tayini çıkan vali Doğanay'a veda ziyareti yaptılar.

SPOR 2.11.2018 13:09:47 12 0
Hopaspor yönetiminden Vali

ARTVİN VALİSİ ÖMER DOĞANAY’A VEDA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve ArtvinHopaspor Kulübü yöneticileri de Vali Doğanay’a A. Hopaspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hayati Akbaş

ARTVİN- Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve Artvin Hopa spor Kulübü yöneticileri de Vali Doğanay’a A. Hopaspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Artvin Hopa spor Kulübü Başkan vekili Oğuz Çapkinoğlu, Kulüp yöneticilerinden Ömer Hacıoğlu, Alişan Ender Topaloğlu ve Kemal Makar katıldılar.

Hopa heyetini makamında kabul eden Vali Doğanay, heyete Artvin’e kadar gelerek kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bir kente güzellikler-heyecanlar yaşattınız. Ankara’da bilin ki bir taraftarınız var, Başarılarınızın devamını cani gönülden temenni ediyorum” dedi.

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan’da “görev süreleri içerisinde Hopa’ya karşı hep kol kanat gerip desteğinizi esirgemediniz. Bundan dolayı Hopa Halkı adına teşekkür ediyor, Hanımefendi ile birlikte Ankara’da bundan sonraki çalışma hayatınızda da başarılar dilerim” dedi.

Artvin Hopa spor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Çapkinoğlu’da “Göreve başladığınızdan bu tarafa Kentimizin güzide takımı Artvin Hopa sporumuzun her daim yanımızda oldunuz, bizimle birlikte sevindiniz, bizimle birlikte üzüldüğünüze şahit olduk. Kulübümüzde müstesna bir yeriniz olacak ve unutulmayacaksınız. Bende Ankara yeni Mülkiye Başmüfettişliği çalışmanız süresince sizlere Başkanımız Sayın Mubin Çakmak ve buraya gelemeyen diğer yönetim kurulu üyeleri Arkadaşlarım adına başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ardından sona erdi.

ERBAA KARŞISINDA HEDEF 3 PUAN

Artvin Hopa spor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Erbaa karşılaşmasında galibiyetten başka seçenek düşünmüyor.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopa spor hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Erbaa Karşılaşması hazırlıklarında sona geldi. Hopa İlçe stadında devam eden çalışmaları yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarda izleyerek takıma moral veriyorlar.

Artvin Hopa spor Başkan Vekili Murat Balkaya antrenman sonrası yaptığı açıklamada “Galibiyetten başka seçenek düşünmüyoruz” dedi. Balkaya “Başkanımız Sayın Mubin Çakmak her konuşmasında “Biz iyi bir takım kurduk” diye ifade ediyor. Evet, biz iyi bir takım kurduk. Lig başlarında biraz zorlansak ta herkes gördü ki A. Hopa spor zorlu bir rakip. Biz deplasman karşılaşmalarında da iyi oynuyoruz, Karşılaşmalarda üstünlük sağlıyoruz ama üstünlüğü korumada sıkıntı yaşıyoruz. Teknik heyetimizle bunun değerlendirmesini de yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

Artvin Hopa spor bir kent olarak başarıya odaklanmıştır. Her karşılaşmamız final havasında oynanmakta, deplasmanda hangi kent olursa olsun büyük Artvin Hopa spor sevdalısı taraftarımız takımlarına sahip çıkmaktadır. Pazar günü kendi sahamızda konuk edeceğimiz Erbaa karşsindada galibiyetten başka bir seçeneğimiz yok. Biz sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız ve grubumuzda yükselişimizi sürdüreceğiz. Pazar günü Hopa İlçe stadındaki futbol şölenimize 7’sinden 70’ine tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı