HOPASPOR SAHASINDA 1 PUANI ZOR KURTARDI

Artvin Hopaspor, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Belediye Derincespor önünde sahadan 2-2’lik skorla ayrıldı.

SPOR 20.10.2020 12:05:43 52 0
HOPASPOR SAHASINDA 1 PUANI ZOR KURTARDI

Bayram Turan Çelik

HOPA-Artvin Hopaspor kendi sahasında konuk ettiği ve mutlak 3 puan için karşılaştığı Belediye Derincespor karşısında 1 puanı zor kurtardı.

Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan A. Hopaspor ilk devrede sergilediği futbol ile taraftarını de üzdü. Seyircisiz oynanan karşılaşmada yandaki binalardan karşılaşmayı izleyen taraftarlarda ortaya konan oyun karşısında yer yer tepkilerini ortaya koydular.

İlk devrede oyun kurmada zorlanan ve sürekli pas hatası yapan Artvin Hopaspor 33 dakikada Melih’in attığı golle ilk devreyi1-0 yenik kapatan taraf oldu.

İkinci devreye yine istediği oyunu kuramayan A.Hopaspor 61’nci dakikada Mehmet Bağli’nin golüne engel olamayınca bir anda2-0 yenik duruma düştü. Golden sonra Coşkun Hoca’nın verdiği taktik ve oyuncu değişimi ile toparlanan Artvin Hopaspor konuk ekibi kendi sahasında adeta ablukaya aldı ve sağlı-sollu ataklarla rakip kaleye yüklenmeye başladı. Nihayet beklediği golü 68’inci dakikada Eray’ın ayağından bularak skoru 2-1’e taşıdı. Golden sonrada beraberlik için konuk ekip kalesine yüklenen A. Hopaspor ileri uç oyuncuları 76’nci dakikada Dursun’un ayağından istedikleri 2’nci golü de bularak skoru 2-2’ye taşmasını bildiler.

Beraberlik golünden sonra galibiyet için yine saldıran Artvin Hopaspor’lu oyuncular istedikleri golü bulamayınca karşılaşmada 2-2’lik skorla sona erdi.

Artvin Hopaspor Başkan İmdat Uçan oynanan oyundan memnun olmadıklarını 3 haftada ancak 1 puan topladıklarını ifade ederek teknik heyetten rapor istedi ve gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi.

HAKEMLER: Demokrat Özgür Güneş **, Mustafa Tosun **,Oğuzhan Kocaçoban **

ARTVİN HOPASPOR: Furkan Keleş **, Yunus Emre **, Güray **, Oğuzhan ** (Dk.75 Berkay), Doğukan **, Dursun ***, Fatih **, Niyazi Çolak **,Yücel ** (Dk.86 Hüseyin Durak?), Tugay ** (Dk.65 Furkan**), Eray ***

BELEDİYE DERİNCESPOR: Yunus Emre **, Gökhan **, Efe **, Sinan **, Sercan **, Koray **, Mehmet Bağlı*** Dk.66 Rıdvan **), Doğancan ** (Dk.73 Kubilay *),Mehmet Tosun **(Dk.66 Mesut Can **), Melih ***,Muhammed Enes ** (Dk.83 Muhammet Fatih?).

GOLLER: Dk.33 Melih, Dk.61 Mehmet Bağlı (Belediye Derincespor), Dk. 68 Eray, Dk.76 Dursun (Artvin Hopaspor


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI