Hopaspor işi son maça bıraktı.

3 lige yükselme maçında Artvin Hopaspor ayağına gelen fırsatı değerlendiremedi ve 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 yenilerek ayrılan taraf oldu.

SPOR 22.04.2018 20:23:58 140 0
Hopaspor işi son maça bıraktı.

Hayati Akbaş

HOPA-BAL liginin sona ermesi ardından Play Of karşılaşmaları oynanmaya başladı. Doğu Karadeniz Bölgesinin iki grup şampiyonu olan Artvin Hopaspor ve Fatsa spor Malatya’da 10 binin üzerinde taraftarın izlediği karşılaşmada karşı karşıya geldiler.

Hopalılar karşılaşmaya yoğun İlgi gösterirken Hopadan30, İstanbul’dan 5, diğer il ve ilçelerden gelenlerle 50 otobüs ve 300’e yakın özel araçla Malatya’ya çıkartma yaptılar. Malatya stadında Fatsalılara oranla daha kalabalık olan A.Hopaspor taraftarları karşılaşmada 90 dakika boyunca takımlarını da desteklediler.

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Ak parti İlçe Başkanı İlyas Güven ve 7 binin üzerinde Hopaspor taraftarının izlediği karşılaşma Fatsa sporun topa vurması ile başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde her iki takımda birbirini yoklayarak tipik orta saha oyununu ortaya koydular. Her iki takım da daha sonra açık oynamaya başladı ve karşılıklı rakip kalelere yüklenmeye başladı.

Hopaspor ileri uç oyuncularının tehlikeli şutlarına karşın Fatsa spor da tecrübesini konuşturarak Hopaspor kalesinde tehlikeler yaratsa da ilk devre 0-0 sona erdi.

İkinci devreye daha derli toplu başlayan Hopaspor oldu. Fatsa kalesine peş peşe yüklenmeye başlayan Hopaspor ileri uç oyuncuları karşılaşmanın 52 dakikasında mutlak gollük fırsatı değerlendiremedi ancak ceza sahası içinde topun elle oynandığını gören Hakem penaltı noktasını gösterdi. Ve kaleciye kırmızı kart göstererek oyun dışına çıkarttı. Karşılaşmanın 54 dakikasında Mustafa Özkaya penaltıyı gole çevirerek takimini 1-0 öne geçirdi.

Karşilaşmada10 kişi kalan Fatsa spor oyundan kopmayarak peş peşe Hopaspor kalesine yüklenmeye başladılar. Hopa sporda bu arada yakaladığı mutlak gollük pozisyonları değerlendirme becerisi gösterememesi taraftarı da çileden çıkarttı.

Karşılaşmanın 67 dakikasında Hopaspor Kalecisi Sertaç’ın hatasını iyi değerlendiren Rıdvan karşılaşmada beraberlik golünü atarak takımına moral verdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Fatsa sporun kullandığı köşe vuruşunda topla iyi buluşan Fatsa spor oyuncusu Recep topu bir kez daha Hopaspor filelerine göndererek 10 kişi kalan takimini 2-1 üstünlüğe taşıdı. Hopaspor kalan dakikalarda Fatsa kalesine yüklense de istediği golü bulamayınca sahadan2-1 yenilerek 3 lig umudunu son maça taşıdı.

Bu arada karşılaşmanın 90+5 dakikasında Fatsa sporlu oyuncuya hakemle girdiği diyalog sonrası i kırmızı kart göstermesi ile Fatsaspor karşılaşmanın son dakikasını 9 kişi oynamak zorunda kaldı.

HOPASPOR: Sertaç Güzel ***, Emrah Toprak***,İlyas Aksu ***, Bariş Totoğlu ***,Fatih***, Hurşid***,Mustafa ***, Esosa***,Mustafa Özkaya***,Bilal Çebi***,Fazli Aksu ***

FATSAPOR:Ayhan *****,Akin *****,Engin*****, Ridvan *****,Levan*****,Fatih*****,Babaca Mbaye*****, Gökhan ***,Erol*****,Anil*****, Recep*****

HOPASPOR HAFTAYA AĞRSPORLA SON MAÇİNİ OYNAYACAK

Gruptaki diğer karşılaşmada mağlup olan Ağrisporla önümüzdeki hafta bir karşılaşma daha yapacak olan Hopaspor bu karşılaşmadan Galip ayrılması halinde 3.liğe yükselen son takım olacak.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı