Hopaspor evinde oynayacak olduğu maça hazır

Artvin Hopa spor Ziraat Türkiye Kupası 2 eleme grubunda kendi evinde 3 lig ekibi Anagold Erzincan sporla karışılacak.

SPOR 7.09.2018 07:45:15 37 0
Hopaspor evinde oynayacak olduğu maça hazır

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Ziraat Türkiye Kupası 2 eleme grubunda kendi evinde 3 lig ekibi Anagold Erzincan sporla karışılacak.

Geçtiğimiz ay oynanan ilk tur karşılaşmaları ardından önümüzdeki hafta Hopa İlçe Stadında oynanacak karşılaşma için bu hafta sonu oynayacakları Nazilli karşılaşması ardından kupa maçı hazırlıklarına başlayacak.

Artvin Hopaspor Başkanı Mubin Çakmak 2 yoldan ilçede futbol şöleni yaşatacaklarını ifade ederek “Bizim şu an önceliğimiz hafta sonu kendi evimizde misafir edeceğimiz Nazilli karşılaşmasından istediğimiz sonuçla ayrılmaktır. Bu karşılaşmada Artvin’inden Arhavi’sine, Ardanuç’undan Kemalpaşa’sına kadar tüm taraftarlarımızı takımlarını desteklemeye davet ediyoruz.

Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasında da kendi evimizde kendi seyircimiz önünde oynamanın avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Yönetimimizle, Teknik kadromuzla, futbolcularımızla biz bu başarıya inandık. Taraftarımızın tribünde yapacağı seviyeli desteğinin bu başarıda önemli payı olacağının da bilinmesini isteriz” dedi.

TEŞEKKÜRLER CANDENİZ KERESTECİLİK YÜCEL USTABAŞ

Kulübe hem üye olup, hem de stat içi reklam satın alan Candeniz Kerestecilik sahibi Yücel Ustabaş, Artvin Hopaspor Kulübü heyetini düzenlediği akşam yemeğinde buluşturdu. Akşam yemeğine katılan Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, İlçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak ve Kulüp Yöneticileri teknik heyet ve oyuncularla birlikte sohbet ederek yeni sezon için başarı temennisinde bulundular.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI