HOPASPOR BAŞKANI ÇAKMAK VE YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

HOPASPOR BAŞKANI ÇAKMAK VE YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

SPOR 4.05.2018 09:53:43 20 0
HOPASPOR BAŞKANI ÇAKMAK VE YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Hopaspor Başkanı Mübin Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hopaspor’un BAL liginde şampiyon olup TFF 3 Lige çıkması nedeniyle Artvin basınıyla bir araya geldi. Kemalpaşa Serender Restorantta kahvaltılı basın buluşmasında Hopaspor taraftarları temsilcileri Şehrin Azizleri ve Denizin asi çocukları da yer aldı.

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Artvin Hopaspor Başkanı Mübin Çakmak, bu başarının mimarları arasında yer alan Artvin Hopaspor taraftarları, Artvin basını, yönetim kurulu, futbolcular ve takıma maddi manevi destek verenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

Bir Dönem İçin Başkan Olacağımı Söylemiştim

“ Öncelikle bir sezon boyunca bizlere destek veren Artvin’in yerel ve ulusla basın mensuplarına Artvin Hopaspor Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak çok teşekkür ederim. Geçen yıl 18 Temmuz 2017 tarihinde Arhavi Fener Restorantta yine siz basın mensuplarıyla bir sabah kahvaltısında buluşmuştuk. Basının bir özelliği de bu olsa gerek o gün söylediklerimizi bugünkü basın toplantımızda hatırlatmışsınız. O gün şunları söylemiştim. Bu takımı BAL liginden bir üst tura çıkracağız. Ben bir dönem için başkanlık yapacağımı, benim başkanlığımın sembolik olduğunu, 18 arkadaşımızın da başkan olduğunu söylemiştik.

Bu Başarıda Herkesin Katkısı, Emeği, Desteği Vardır

O tarihten bugüne yaklaşık 10 ay geçti. Artvin Hopaspor 3’ncü lige yükseldi. Bu başarıda herkesin büyük emeği, katkısı var. Ben bu vesileyle Başta Artvin Hopaspor taraftarları olmak üzere, Artvin Valisi Sayın Ömer Doğanay’a, Artvin Milletvekillerimiz Sayın İsrafil kışla, Sayın Uğur Bayraktutan, İşadamlarımız Nurol Holding’e Ana sponsorumuz Hopadan Çay’a, Vatan Compitur Sayın Nuri Vatan’a Kaymakamlarımıza, Sayın Turgay Ciner’e Sayın İsmet Acar’a, Hopa Belediye Başkanımız sayın Nedim Cihan’a, Kemalpaşa Belediye Başkanımız sayın Ergül

Akçiçek’e, Esnaflarımıza, büyük özveriyle çalışan yönetim kurulu üyelerimize adını unuttuğum emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Geçen yıl yaptığım açıklamada bir dönem başkanlık yapıp bırakacağımı söylemiştim. Bunu söylememin nedeni şudur. Hepimizin bir işi, eşi, çocukları var. Ben İstanbul’da ikamet ediyorum. Artvin Hopaspor Başkanı Hopa’da ikamet etmeli. 116 kez uçağa binmişim. İşim İstanbul’da olunca gerçekten çok zorlandım. Bundan dolayı söylediğim gibi bundan sonra yeni yönetime başarılar diliyorum.

Basına Ve Taraftarlarımıza Özellikle Çok Teşekkür Ediyoruz

Bu süreç içinde basınımızla bir raya gelemedim. Bu bizim eksiğimiz oldu. Bundan dolayı sizden özür diliyorum. Sizin yaptığınız haberler, çektiğiniz fotoğraflar Türkiye genelinde büyük ses getirdi. Özellikle binaların çatıları, inşaatlardan, tel örgülerin dışından binlerce taraftarın futbol sevgisi TBMM’ye kadar gitti. Artvin Milletvekili Sayın Uğur Bayraktutan stat ile ilgili açıklama yaptı. Sayın İsrafil Kışla bu konuyla ilgili çalışma başlatılacağını dile getirdi. Bu Artvin Hopaspor taraftarı ve basınımızın başarısıdır.

Sağduyulu, Sabırlı Olacağız Dedik

Biz en başından söyledik. Sağduyulu olacağız, sabırlı olacağız, dedik. Gerçekten çok zor maçlarımız oldu, çok yorulduğumuz anlar oldu. Özellikle ikinci yarıda futbolcularımızla, aileleriyle yakından ilgilendik. İşimizi, gücümüzü bir tarafa bıraktık. 18 yönetici arkadaşımızla birlikte, Artvin Hopaspor taraftarlarımızla, futbolcumuzla en başta belirlediğimiz hedefe doğru yol almaya devam ettik. Son 2 maça kadar, heyecan, coşku, yarış bitmedi. Sivas’ta ki final karşılaşması hepimizi çok mutlu etti.

Artvin Hopaspor Karadeniz’i Birleştirdi

Artvin Hopaspor sadece Artvin’i Hopa’yı değil, tüm ilçeleri hatta Karadeniz’i birleştirdi. Sivas’ta Ardaşenli hemşerilerimizi gördüm. Artvin Hopaspor taraftarları Türkiye’de, dünyada anıldı, tanındı. Böyle bir taraftar yok. Bu nedenle ben bir kere daha taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.

Şehrin Azizleri Ve Denizin Asi Çocukları Başkan Bizi Bırakma

Başkan Çakmak’ın bu açıklamasının ardından Artvin Hopaspor taraftar temsilcileri Şehrin Azizleri ve Denizin Asi çocukları başkanın göreve devam etmesini istedi. Bir taraftar temsilcisi, Artvin Hopaspor yüzünden sevgilisinden ayrıldığını, en büyük sevdalarının Artvin Hopaspor olduğunu belirterek göreve devam etmesini istedi. Taraftarlar, başkan Çakmak’a Sivas’ta şampiyonluğun ardından çekinilmiş taraftar ailesi fotoğrafını hediye etti.

Başkan Mübin Çakmak taraftarların bu isteğine net bir cevap vermedi. Bundan sonrasında görev alacak olan arkadaşlarımıza desteğimiz devam edecek. Arzumuz, isteğimiz odur ki, 3’LİG, ardından 2 LİG PTT LİGİ hatta süper lig neden olmasın diyorum. Artvin Hopaspor bunu başaracak güce sahiptir. Davetimize katıldığınız için, verdiğiniz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. “dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı