HOPAPORT’UN BU DEFAKİ MİSAFİRİ A. HOPASPOR YÖNETİMİ OLDU.

HOPAPORT’UN BU DEFAKİ MİSAFİRİ A. HOPASPOR YÖNETİMİ OLDU.

SPOR 8.07.2019 09:20:16 35 0
HOPAPORT’UN BU DEFAKİ MİSAFİRİ A. HOPASPOR YÖNETİMİ OLDU.

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Başkanı Murat Özçep ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ilçede başlattığı destek ziyaretleri kapsamında bu defa da HOPAPORT’u ziyaret ettiler.

Artvin Hopaspor Başkanı Murat Özçep ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer misafirlerini sıcak bir ortamda karşılayarak “Hoş geldiniz” dedi.

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Murat Özçep sıcak karşılama için Genel Müdür Özer’e teşekkür ederek “HOPAPORT Ülkemizin, Bölgemizin, İlimizin ve Hopa’mızın kurumsal kimlik kazanmış önemli bir kuruluşudur. Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya isminizi yazdırdınız. Yaptığınız yeni yatırımlar, sağladığınız istihdam için Teşekkür ediyoruz.

Bu arada sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitimden spora verdiğiniz desteklere yakından şahit olanlardan biriyim. Bu kapsamda Artvin Hopaspor’a en istikrarlı desteği verdiğinizi biliyoruz. Biz yeni bir yönetimiz. Önceliğimiz ilçemizin sizin gibi kurum ve kuruluşların kendi ilçelerinin takımlarına sahip çıkmasıdır. Yeni dönemde de bu desteğinizin devam edeceğini ümit ediyoruz” dedi.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’de “. Hopasporu yakından takip ediyor, imkânlar ölçüsünde azami deste verme adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarınızla birlikte sizlere zorlu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyarette hazır bulunan HOPAPORT Lojistik Danışmanı Atilla Yıldıztekin’de kısa bir değerlendirme yaparak “Ayda bir defa Limanımızın genel durumunu değerlendirme ve yeni yol haritaları belirleme adına Hopa’ya geliyorum. İnanın Hopa’ya gelirken kendi evime gider gibi kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Bizler Hopa’nın geleceğine kafa yoruyoruz ve Hopa’nın bilinçli gelişimine nasıl katkı sunabiliriz onun uğraşı içindeyiz.

Şimdi Hopa’ya koşarak gelmek için bir neden daha ortaya çıktı. Ümit ediyorum ki yeni sezonda A. Hopasporun karşılaşmasını Meriç kardeşimle birlikte izleme zevkini tadarım. Tekrar elinizi taşın altına soktuğunuz için sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda A. Hopaspor Başkanı Murat Özçep HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ve Lojistik danışmanı Atilla Yıldıztekin’e birer Teşekkür plaketi sunması ardından ziyarette sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı