Hentbol maçında olay çıktı

Trabzonspor ile Ankaraspor arasında oynanan hentbol karşılaşmasında olaylar çıktı.

SPOR 12.10.2013 19:50:50 27 0
Hentbol maçında olay çıktı





Trabzonspor hentbol takımı Ligin 5. haftasında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşı karşıya geldi.

19 mayıs spor salonunda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor hentbol takımı karşılaşmayı 29-31 kaybetti.

TRABZONSPOR'DAN DESTEK

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri ve futbol takımı, kulübün bünyesinde bulunan hentbol takımına destek vermek için Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'la oynanan maçı izledi.
19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney ile birlikte bazı yönetim kurulu üyeleri izledi. Teknik direktör Mustafa Akçay ve ekibi müsabakayı tam kadro izlerken, futbolculardan ise Giray, Mustafa Yumlu, Caner, Aykut Akgün, Soner, Kadir Keleş ve Zeki Ayvaz izledi.

Müsabakayı ise konuk ekip Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor 31-29 kazandı.

SON ANLARDA GERGİNLİK YAŞANDI

Karşılaşmanın son anlarında son anlarında Ankarasporlu iki oyuncu kırmızı kart gördü ancak soyunma odasına gitmeleri gerekirken sahanın kenarında beklediler. Trabzonsporlu oyuncular bu duruma tepki gösterince gerginlik yaşandı.

Oyuncular arasında yaşanan gerginliğin ardından tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Bu olaylar yaşanırken protokol tribününde de Ankarasporlu bir yönetici ile bir taraftar arasında söz münakaşa yaşandı. Bu olay çok kısa sürdü.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik kuvvet ekipleri yaşanan gerginliğin üzerine taraftarların çıkış yapacağı kapılarda güvenlik önlemleri aldı. Karşılaşmanın sona ermesi ile soyunma odası önünde de ufak çaplı olaylar yaşandı.
Haber61 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı