Halter şampiyonası başladı

Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası Rize’ nin Güneysu İlçesi Spor Salonunda 52 kulüpten 257 erkek, 81 bayan toplam 338 sporcunun katılımı ile başladı.

SPOR 6.06.2014 10:32:25 21 0
Halter şampiyonası başladı


Teknik toplantıya Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÇELİK, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Cafer KÜÇÜKMUSTAFA, Muammer BAYRAKTAR, Halter Federasyonu Genel Sekreteri Zeki ÖZTÜRK Katıldı.

Teknik toplantıda bir konuşma yapan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasına Rize ili olarak ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek ‘’ İlimizde ilk defa halter branşı ile ilgili organizasyon yapılmakta organizasyon boyunca tüm ekibimizle birlikte halter camiasına yardımcı olabilmek ve iyi bir misafirperverlik yapabilmek için gayret göstereceğiz, umarım ki müsabakalardan sonra herkes Rize’den memnun ayrılır. ‘’ dedi.

Rize Güneysu Spor Salonunda bugün başlayan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasının ilk gününde bayanlar 44, 48, 53 ve 58 kg’ lar ile erkekler 50 kg ve 56 kg’ lar da madalyalar sahiplerini buldu. 44 kg bayanların madalyalarını Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, 48 kg bayanların madalyalarını Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer YILMAZ, 53 kg bayanların madalyalarını Genel Sekreterimiz Mehmet Zeki ÖZTÜRK ve bayanlar 58 kg’ın madalyalarını ise MHK sekreteri İbrahim ASLAN verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI