GÜREŞ MÜSABAKALARI SONA ERDİ.

GÜNEYSUDA YAPILAN GREKOROMEN MÜSABAKALARINA İLGİ AZ OLDU.

SPOR 13.10.2013 14:12:12 25 0
GÜREŞ MÜSABAKALARI SONA ERDİ.
                     




HABER VE FOTOĞRAFLAR : BAYRAM ALİ KAVALCI


   GREKOROMEN GÜREŞ 1. LİG MÜSBAKALARI RİZE’DE SONA ERDİ
            Türkiye Güreş Federasyonu 2012-2013 Sezonu Büyük Erkekler Grekoromen Güreş 1. Lig 2. Hafta Müsabakaları Çaykurspor Kulübü ev sahipliğinde Rize’nin Güneysu İlçesinde tamamlandı.

            Güneysu Kapalı Spor Salonunda İki Minder Halinde Gerçekleşen 2’cı Hafta A Grup Müsabakaları sonucunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Kulübü 8 puanla birinci,

Manisa Akhisar Belediye Spor Kulübü 6 puanla ikinci
,

ev sahibi Çaykurspor Kulübü 4 puanla üçüncü
,

Konya Selçuklu Belediye Spor Kulübü 2 puanla dördüncü
,

Çankırı Yaren Spor Kulübü ise puan alamayan takım olarak müsabakalarının sonuncusu oldu.

            Türkiye Güreş Federasyonu Rize Temsilcisi Adem Özdemir;  “Grekoromen Büyükler A Grubu 1. Lig Müsabakalarının Çaykurspor Kulübümüzün ev sahipliğinde Güneysu İlçemizde bulunan modern kapalı bir salonda oldukça kusursuz güzel bir organizasyon içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu müsabakaların Sayın Başbakanımızın ilçesi Güneysu’da lig maçlarımızın yapılması bizim için ayrı bir önem taşıdı. Güneysulu güreş severler müsabakalara bir hayli ilgi göstermişlerdir.

Dünyanın en iyi güreşçilerini bünyesinde barındıran İstanbul Belediyesi Büyük Şehir güreş takımını ve Anadolu’nun değişik illerinden gelen her biri birbirinden kıymetli ve güçlü güreş takımlarını, güreş camiamızın tecrübeli ve değerli hakemlerini, Rize’mizde ağırlamaktan büyük sevinç duyduk.

Oldukça başarılı geçen bu organizasyona ev sahipliği yapan Çaykurspor Kulübünü ve Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.”
dedi. Öte yandan gerek, Güreş Rize İl Temsilcisi Adem Özdemir ve bu müsabakalar için Rize’ye gelen takımların yöneticileri,

güreş hakemleri, güreş gözlemcileri,  güreş Antrenörleri ve sporcuları ev sahibi olarak kendilerine kusursuz bir hizmet veren,

Çaykur YK. Başkanı ve Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu’na, Çaykurspor Yönetim Kuruluna, Kulüp Yönetici ve Güreş Antrenörlerine teşekkür ettiler.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı