GÜNDOĞDU KANO İÇİN SAPANCA'DA

Rize'mizi başarıyla temsil eden ve 34’ü altın olmak üzere toplamda 53 madalya alan gençleri kutluyorum!

SPOR 30.08.2013 14:31:31 32 0
GÜNDOĞDU KANO İÇİN SAPANCA





Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak olan Olimpik Umutlar Durgunsu Kano Yarışları’nda Türkiye’yi temsil edecek takımların belirlenmesi amacıyla Sakarya Sapanca’da düzenlenecek Olimpik Umutlar Durgunsu Kano Yarışları elemelerine katılacak Gündoğdu Su Sporları Kulubü ile Gençlik Spor Kulubü Karma takımı Sapanca’ya gitti.

18 yaş altı genç kanocuları Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Gündoğdu Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ve Gündoğdu Su Sporları Kulubü Başkanı Bilgin Kopuz uğurladı. 17 sporcunun yer aldığı kafilenin başkanlığını ise Adnan Bağdatlı yapıyor.

rize--gundogdu’dan-umuda-yolculuk-6.20130830125953.jpg

Yarışmaya katılan ve Rize’yi temsil edecek kano takımından desteğini esirgemeyen Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız yaptığı açıklamada, “Bir önceki yarışmada Rizemizi başarıyla temsil eden ve 34’ü altın olmak üzere toplamda 53 madalya ile Rizemizin gurur olan gençlerimizle bende gurur duyuyorum. İnşallah bu yarışmalarda da Rizemizi başarıyla temsil edecekler ve bir kez daha Rizemizin gururu olacaklardır.” dedi.

suleyman-yildiz.20130830130015.jpg

Kano sporunun Gündoğdu’da altyapısının müsait olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Yıldız, bu sporun Gündoğdu’da daha ileri seviyeye gelmesi için elinden geleni yapacağını ifade ederek; “15 gün önce Sakarya’da yapılan şampiyonada 53 madalya kazanan sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Sporcularımızın, gerek bu şampiyonada gerekse Avrupa’daki şampiyonlarda üstün bir başarı sergileyeceklerine ve madalya sayılarını artıracaklarına yürekten inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Gündoğdu Su Sporları Kulubü Başkanı Bilgin Kopuz ise 2 yıl süren çalışmalar sonunda kano sporunda iddialı konuma geldiklerini belirterek bu yarışmada sporcularımızın üstün başarı göstererek başarılarına yenilerini ekleyeceklerini ifade etti.

bilgin-kopuz.20130830130031.jpg

rize--gundogdu’dan-umuda-yolculuk-8.jpg

rize--gundogdu’dan-umuda-yolculuk-7.jpg 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI