Giresun şanssızlığını kıracak

Yeşil-Beyazlılar, galibiyete olan hasretine Adanaspor karşısında son vermek istiyor

SPOR 14.11.2014 13:19:19 21 0
Giresun şanssızlığını kıracak
Sezon başından bu yana kazanamadıklarını belirten Özkul, “İnşallah bu Adanaspor maçında son bulacak. Oraya kazanmak için gideceğiz” dedi.
KÖTÜ DEĞİLİZ
Giresunspor’da Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Özkul, Adanaspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyledi. Takımın lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğini ifade eden Özkul; “Kayserispor maçı sonrasındaki ilk çalışmamızı dün yaptık. Ara hem hocamızın takımımızı daha iyi tanıması hem de oyuncularımızın kazanamamaktan kaynaklanan moral bozukluğunu üzerlerinden atması açısından iyi oldu. Biz kötü bir takım değiliz. Her takımın sezon içerisinde yaşayabileceği sıkıntıları biz ilk haftadan bu yana yaşıyoruz ama bu hafta inşallah olumsuzlar son bulacak” dedi.
FARK FAZLA DEĞİL

Dokuz hafta kazanmadıklarını ancak bu duruma rağmen yukarıdakileri takımlarla aradaki puan farkının çok fazla olmadığını ifade eden Özkul; “Tabi bu bizim için güzel oldu. Kazanamadık ama aldığımız beraberlikler yukarıdaki takımlarla aradaki farkın açılmamasını sağladı. Manisaspor’un bir, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un iki, Bucaspor ve Adanaspor’un ise üç puan gerisindeyiz. Üç puanlık sistemde bu takımları geçmemiz çok kolay olur. Yeter ki şu şanssızlığımızı bir kıralım. İnşallah bu Adanaspor maçında olacak. Oraya kazanmak için gideceğiz” şeklinde konuştu.günebakış 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı