Futbolcular dibe vurmuş!

Fatih Terimin gidişi takımı olumsuz etkilemiş.

SPOR 29.09.2013 22:21:21 92 0
Futbolcular dibe vurmuş!




Fatih Terim'in gönderilmesi Galatasaraylı futbolcuların moralini dibe vurdurmuş

Fatih Hoca'nın görevine son verilmesi doğal olarak Galatasaraylı futbolcuları bir hayli etkilemiş. Yönetimin büyük risk alarak yaptığı bu operasyonun, futbolcularda inanılmaz bir psikolojik çöküntüye sebep olduğunu gözlemledim.

Galatasaray, başlama düdüğüyle birlikte ilk 15 dakika çok baskılı oynadı. Bruma, Burak ve Drogba ile yakalanan net fırsatlar harcanmasa, farklı bir galibiyet gelecekti. Tamam futbol biraz da şans işi ama fırsat geldiğinde de golü yapacaksın.
Daha geçen hafta Real Madrid bize bunu acı bir şekilde gösterdi. Tam 6 defa kalemize gelen İspanyol ekibi, 6'sını da golle sonuçlandırdı. Galatasaray, dün akşam Rize kalesinde ilk yarıda 6, ikinci yarıda 3 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu yakaladı ama sadece 1 defa ağları havalandırabildi.
Bu kadar pozisyonu hangi maçta yakalayabilirsin ki?
Bruma'nın bu kadar gol kaçırmasını tecrübesizliğine vermek gerekiyor.
Çünkü daha yaşı 19. Burak'ın gol kaçırması için de kısmetsizlik yorumu yapılabilir ama golcü futbolcu, kendisini psikolojik olarak baskı altına sokmuş. Drogba da Galatasaray'a geldiği günden beri en kötü maçını oynayınca, beraberlik kaçınılmaz oldu.
İlk yarıda kalesinde önemli tehlikeler veren Ç.Rizespor, ikinci yarıda taktik olarak çok doğru oynadı. Orta sahayı kalabalıklaştıran Rıza Hoca, Galatasaray'a hayli zor anlar yaşattı.-Türkiye- 

MAÇIN ADAMI
Bruma

KIRILMA ANI

Bruma'nın kaçırdığı goller. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI