Futbol Turnuvasında Yarı Finalistler Belli Oldu

Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasında Perşembe ve Cuma günü oynanan karşılaşmaların ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu.

SPOR 11.01.2014 11:17:17 11 0
Futbol Turnuvasında Yarı Finalistler Belli Oldu
Pazar Kaymakamlığı tarafından düzenlenip İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvası'nda çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı, yarı finale kalan takımlar da belli oldu.

09.01.2014 Perşembe günü Zoni İnşaat ile Yıldızspor takımları arasında oynanan karşılaşmanın normal süresi 3-3 eşitlikle tamamlanınca penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonucu rakibine 8-7 üstünlük sağlayan Yıldızspor takımı yarı finale yükseldi.

Parşembe günü oynanan ikinci karşılaşmada Ülkü Ocağı ile İlçe Emniyet takımları karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada 5-2 üstünlük sağlayan İlçe Emniyet takımı Yarı finale yükseldi.

İki karşılaşma sonucu yarı finale yükselen Yıldızspor ve İlçe Emniyet takımları 13.01.2014 Pazartesi günü Saat 17:00 de yarı finalde karşılaşacaklar.

10.01.2014 Cuma günü) oynanan ilk karşılaşmada Zaman A.Ş. takımı ile Tadım Lokantacılık karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 7-3 önde tamamlayan Zaman A.Ş. takımı yarı finale yükseldi.

Cuma günkü ikinci karşılaşma ise Yaramazlar ile Hemşin Ekmek takımları arasında oynandı. Maçı 2-1 kazanan Hemşin Ekmek takımı yarı finalde Zaman A.Ş. takımı ile eşleşmiş oldu.

Hemşin Ekmek ile Zaman A.Ş. takımları arasındaki Yarı final karşılaşması da 13.01.2014 Pazartesi günü Saat 18:00 de yapılacak.
 








 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI