FUTBOL ŞUBESİ YÜCEL USTABAŞ’A EMANET

Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu 2021-2022 Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Futbol takımı için görev dağılımı yaptı.

SPOR 27.06.2021 12:20:20 113 0
FUTBOL ŞUBESİ YÜCEL USTABAŞ’A EMANET

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu 2021-2022 Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Futbol takımı için görev dağılımı yaptı.

Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu olarak Futbol Takımının başına uzun yıllar Artvin Hopaspor kulübünde yöneticilik yapmış Futbol camiasının çok sevdiği, deneyimli spor adamı Yücel Ustabaş getirildi.

Artvin Çoruhspor kulübü başkanı Murat Yılmaz yaptığı açıklamada “ Artvin Çoruhspor kulübü olarak 2021-2022 Futbol sezonuna hazırlıklara başladık ilk olarak yönetim kurulu olarak kendi aramızda görev dağılımı yaptık ilk kez mücadele edeceğimiz lig olan Bölgesel Amatör Ligini iyi bilen yöneticilik yapmış bu işin uzmanı dostumuz Yücel Ustabaş beyefendiye hedeflerimizi, hayallerimizi anlattım ve bizlere yardımcı olmasını Artvin Çoruh spor kulübü yönetim kurulu başkanı olarak rica ettim.

Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu olarak Yücel Ustabaş kardeşimiz ile yaptığımız toplantının ardından işlerinin yoğunluğuna rağmen hayallerinize ulaşmamıza imkanları dahilinde yardımcı olacağını belirtti ve Yönetim Kurulu ile birlikte Artvin Çoruhspor kulübünün geleceği ve Artvin halkının 25 yıllık özlemi olan profesyonel lige çıkmak için çalışmalara başladık.

Artvin Çoruhspor kulübü Futbol Şube Sorumlusu olarak Yücel Ustabaş görevine başlamış olup en kısa sürede Teknik ekip, mevcut sporcular, Transferler ve kamp çalışmaları ile ilgili çalışmalarını tamamlayarak gelişmeleri camiamıza sizlerin aracılığı ile paylaşacaktır. Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu başkanı olarak Yücel Ustabaş kardeşime başarılar diliyorum.

Artvin Çoruh spor kulübü Futbol şube sorumlusu olarak göreve başlayan Yücel Ustabaş yaptığı açıklamada “ Artvin Çoruh spor kulübü yönetim kurulu başkanı Murat Yılmaz kardeşimin daveti üzerine buradayım. Uzun yıllar Artvin Hopaspor kulübünde yöneticilik yaptım. Artvin Hopaspor kulübünün Bölgesel Amatör Liginden şampiyon olarak profesyonel lige çıktığımız süreçte ve profesyonel ligdeki devam eden sezonlarda önemli görevlerde bulundum. Artvin Hopaspor kulübü için Maddi ve Manevi çok fedakârlıklar yaptım, her zaman da imkânlarım dâhilinde yapmaya hazırım Ben Borçka doğumluyum 23 yıldır Hopa ilçemizde yaşıyorum, ticaret yaptığım evime ekmek götürdüğüm yer Hopaspor benim için çok özeldir. Yıllarca gece gündüz demeden işlerimi, ailemi aksatarak birçok yönetici dostumla birlikte Hopaspor kulübü için mücadele ettim. Yücel Ustabaş olarak zamanı gelince yine mücadele edeceğim Hopaspor da, Çoruhspor da, Arhavi spor da, Borçkaspor da, Kemalpaşaspor da yaşadığım memleketimin takımı Başka Artvin Yok. Ben dün Hopasporun bana ihtiyacı vardı ben oradaydım, bugün Artvin Çoruhspor kulübü başkanı Murat Yılmaz kardeşim davet etti buradayım. Benim yapa bileceğim bir görev varsa davet geldikten sonra memleketim Artvin’deki tüm spor kulüplerine hizmet etmekten mutluluk duyarım.

Artvin Çoruhspor kulübünün yönetim kurulu başkanı Murat Yılmaz kardeşimin uzun yıllardır Artvin merkezde bir takımın Profesyonel lige çıkması ve bu liglerde sürekli kalması için verdiği mücadeleyi, tesisleşme çabalarını, projelerini yıllardır yakından takip etmekteyim. Geçen dönem Başkan yardımcısı olarak İbrahim Koyuncu kardeşimiz Murat Başkan ve ekibine dahil oldu bu sezonda ben ve bir kaç dostumuz daha bizlere katılarak Alt yapı, tesisler ve sportif anlamda çok güzel işlere hep birlikte imza atmak için mücadele edeceğiz. Arkadaşlar sizlerin de bildiği gibi Futbol çok farklı dünya ne kadar paran olursa olsun, ne kadar tesisin olursa olsun, ne kadar iyi kaliteli sporcular olursa olsun Şampiyon olmanın garantisi yoktur. Şampiyon olmak için sistemli acele etmeden sabırla mücadele ederek hedefe ulaşılır bu süreç bir sezonda da olur 3 sezonda da olur önemli olan devamlılığı sağlayacak şartları oluşturmaktır. Bu sezon çok mücadele ettik çok paralar harcadık şampiyon olduk 3. Lige çıktık şayet profesyonel ligde mücadele edecek takımımızın tesisleri yoksa, ekonomik geliri yoksa, Alt yapı yoksa çıktığınız gibi düşeriz bu nedenle tüm Çoruh spor camiasını sabırla acele etmeden merdivenleri teker teker çıkarken bizleri takip etmeye statları doldurmaya takım kazandığında, kaybettiğinde de her zaman yanımızda olmaya davet ediyorum.

Murat başkanım ve yönetim kurulu üyeleri olarak Artvin Çoruhspor kulübünü en kısa sürede profesyonel lige taşıyacağız. Murat başkanım ve yönetim kurulu üyelerine ilk kez bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Futbol takımımızın Futbol şube sorumluğu gibi önemli ve zor bir görevi bana verdikleri için çok teşekkür ederim.

Artvin Çoruhspor kulübü Futbol şube sorumlusu olarak önümüzdeki günlere Sportif direktör Fuat Özer beyefendi ile yapacağımız toplantılar neticesinde 2021-2022 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligini şampiyon tamamlayacak kadroları kuracağız. Artvin Çoruhspor kulübü camiasına ve tüm kulüplerimize bölgesel Amatör Ligi 2021-2022 Futbol sezonu hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm takımlarımıza, sporcularımıza kazasız, belasız, sakatlanmadan tamamlayacakları bir sezon diliyorum” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI