FORMULAZ'DA SOFOĞLU RÜZGARI !

Bu yıl 5.si düzenlenen Redbull Formulaz Tahta Araba Şenlikleri sona erdi.

SPOR 18.08.2013 19:46:46 20 0
FORMULAZ




Bu yıl 5.si düzenlenen Redbull Formulaz Tahta Araba Şenlikleri sona erdi. Büyük bir heyecana sahne olan ve gerek yarışmacı gerekse de izleyici açısında yoğun bir katılımın olduğu Formulaz Tahta Araba Şenlikleri’ne gidemeyen üzülmesin. Dünya Şampiyonu Motorcu Kenan Sofuoğlu’nun da katıldığ 5. Redbull Formulaz Tahta Araba Şenliği’nden çok özel görüntüler geride bıraktı.

Motor sporlarının Dünya Şampiyonu olan gururumuz Kenan Sofuoğlu Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen 5. FORMULAZ Tahta Araba Şenlikleri’ne katıldı. Kenan Sofuoğlu kendisi için özel hazırlanan tahta arabaya binerek yarışlara da katılmış oldu.


Start çizgisinde yarış için son hazırlıklarını yapan Sofuoğlu yarış öncesi Mısır’daki katliama sessiz kalmadığını gösterdi. Dünya Şampiyonu Motorcu Kenan Sofuoğlu dünyanın dört bir yanında darbe karşıtlarını simgesi haline gelen “Rabia” işaretini yaptı.

Sofuoğlu yarışlar öncesinde yaptığı açıklamalarda bulundu. Sofuoğlu açıklamasında “Bu organizasyonla ilgili bilgilerim vardı. Ardeşen ve Tunca Beldesi çok güzel özel bir yer. Bu güzelliği bu organizasyon vasıtasıyla yaşamak çok güzel bir duygu.Bu yarışların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta tabi tüm Ardeşen ve Tuncalı’lara” dedi.(Gelişim Tv)

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı