FİLENİN ATMACALARI TARİH YAZDI

ARHAVİ BELEDİYE SPOR ŞAMPİYON OLARAK ADINI EFELER LİGİ’NE YAZDIRDI

SPOR 22.03.2018 20:50:04 53 0
FİLENİN ATMACALARI TARİH YAZDI

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Arhavi Belediye Spor Erkek voleybol takımı Mersinde düzenlenen yükselme gurubu final maçlarında şampiyon olarak adını Efeler Ligi’ne yazdırdı. Büyük bir başarıya imza atarak elde edilen bu şampiyonluk ilçeyi sevince boğdu.

Arhavi Belediyesi Spor voleybol takımı bu sezon yer aldığı 1. Lig B gurubunu lider olarak tamamlamasının ardından, Sivas ilinde oynanan yarı final maçlarında da gurubunu lider olarak tamamlamış ve finallerde oynamaya hak kazanmıştı. 20-22 Mart tarihlerinde Mersin ilinde düzenlenen final müsabakalarında ise çok çekişmeli maçlar sonunda topladığı 5 puanla birinci olarak şampiyonluğa imza attı ve adını Efeler Ligine yazdırdı.

Arhavi Belediye Spor, 2018-2019 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu’nun en üst ligi olan Efeler Ligi’nde mücadele ederek ilçeyi ve bölgemizi en üst seviyede temsil edecek.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptığı açıklamada, “Bu büyük başarıda en çok emeği olan sporcu kardeşlerim ve teknik heyetimiz başta olmak üzere, takımımızı bir an bile yalnız bırakmayan hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. İlçemiz adına büyük bir başarıya imza attık. Artık Efeler liginde ilçemizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyor, tekrar emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI