Erzurum’dan Madalya ile döndü

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 25 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katıldığı 11’inci Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Erzurum’da yapıldı

SPOR 22.08.2014 08:14:11 21 0
Erzurum’dan Madalya ile döndü
Buz Hokeyi Salonunda yapılan turnuvaya Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Finlandiya, Filistin, Fransa, Gürcistan, Irak, İran, İsveç, Kıbrıs, Kosova, Makedonya, Rusya, Türkmenistan, Ukrayna, Yeni Zelanda, Yunanistan, Tayland, Filipinler ve Türkiye olmak üzere 25 ülkeden 2 bin 500 sporcu katıldı.

Turnuvada Rize’yi temsil eden sporcularımız Uluslararası organizasyonda Kata dalında 3.olurken, +68 Kg. da Sena YILMAZLAR 1.ci, 48 kg.da Ebru ÇİDEMLİ 3. olarak başarılarına bir yenisini ekleyerek gelecek için umut verdiler.

Karate Antrenörlerimiz Ali Rıza PEÇE ve Osman SADIKOĞLU’nun açıklamasında Rize’yi bu büyük organizasyonda en iyi şekilde temsil ettik. Sporcularımız iyi bir tecrübe kazandı. Bize destek ve motivasyon veren Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK’e şahsımız kulübümüz ve sporcularım adına teşekkür ediyorum dedi.

Öte yandan 11’inci düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Veteranlar grubunda yarışan antrenörümüz Osman SADIKOĞLU Türkiye 2.si oldu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI