Erdoğan Dünya Şampiyonu güreşçiyi tebrik etti

Gecen hafta Finlandiya’da düzenlenen, Gençler Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stil müsabakalarında, Milli takım güreşçilerinden Çaykurspor Güreş Kulübü sporcusu Salih Aydın Dünya üçüncülüğü başarısını elde ederek, ülke

SPOR 11.08.2017 17:33:40 56 0
Erdoğan Dünya Şampiyonu güreşçiyi tebrik etti

Rize programları kapsamında, Çaykur Rizespor Kulübünü ziyaret eden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın Rizeli Dünya şampiyonu güreşçiyle ilgili yapmış olduğu bilgilendirme sonucunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre Eski Bakanı, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu başkanlığındaki, Şampiyon güreşçiyle birlikte, güreş antrenörü ve milli güreşçileri kabul ederek kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çaykurspor Kulübü Başkanı Sütlüoğlu,, antrenör ve sporculara hitaben yaptığı konuşmada, geçmişte olduğu gibi yeni Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkarmalarını beklediğini dile getirdi.  Kabulde ÇAYKUR sporda güreşe başlayan eski Olimpiyat şampiyonu Mehmet Akif Pirim ’de hazır bulundu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ÇAYKUR sporlu güreşçi,  Gençler Grekoromen Güreş Dünya üçüncüsü Salih Aydın’a, Yerini çok iyi korumasını, bundan sonraki uluslararası müsabakalarda Türkiye’ye ve kulübüne Dünya birinciliği kazandırmayı beklediğini, gücünün yettiği yere kadar güreşe devam etmesini istedi.

Çaykur Rizespor Kulübünü de ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilleri, Ç.Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, Teknik Direktör Hikmet Karaman ve futbolcular karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde kendisinin ve torunu Sadık Eymen’in isimlerinin yazılı olduğu 53 numaralı forma hediye edildi.

Haber: BAYRAM ALİ KAVALCI

Fotoğraflar: MEHMET K.ERBAŞ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı