Engelleri Sporla Aştılar

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Özel Eğitim Uygulama Merkezleri, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim sınıfları Öğrencileri arasında gerçekleşen Özel Sporcular atletizm etkinliği ve uzun atlama etkinlik

SPOR 22.05.2014 16:46:55 22 0
Engelleri Sporla Aştılar
Özel Sporcular Atletizm Yıldız ve Gençler kategorisi kız, erkek öğrencilerden oluşan Özel Sporcular atletizm etkinlikleri 50, 100 ve 200 metrelik koşu parkurunda yapıldı. Eğlenceli ve heyecanlı dakikaların yaşandığı etkinliklerde uzun atlama, atletizm gibi kategorilerde yarışan ve dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Etkinlik boyunca müzik eşliğinde eğlenen sporcular çuval yarışı, halat çekme gibi değişik aktiviteler de yaptılar.

Özel Sporcular sporcuların yarışmalarda aileleri ve eğitmenleri yalnız bırakmazken oldukça kalabalık geçen etkinliklerde dereceye giren sporcuların madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA, Özel Sporcular Federasyon İl Temsilcisi Adem TÜRÜT ve okul idarecileri tarafından taktim edilirken sporcuların sevinçleri yüzlerine yansıdı.

Önemi ve amaç değerinin büyük olduğu günde Özel Sporcular açılış töreni etkinliğinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Sadık CENGİZ, Şube Müdürleri Cafer KÜÇÜKMUSTAFA, Kenan YÜCEL, Gençlik Merkezi Müdürü Muammer BAYRAKTAR, Özel Sporcular Federasyon İl Temsilcisi Adem TÜRÜT yanlarında oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında bu tür organizasyonların önemine vurgu yaparak yarışan sporculara her yönde yardımcı olacaklarını, her zaman onlarla birlikte olduklarını, bu etkinlikte herkesin birinci olduğunu sözlerine ekledi ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI