ÇAYKURSPOR İLK YARININ LİDERİ

Rize U-19 1.Küme Ligi Klasman grupları tamamlandı. 2014-2015 Sezonu Rize İli Amatör U 19 Ligi 1. Küme Klasman Grup Maçları Tamamlandı. A Grubunda Çaykurspor Kulübü Futbol takımı 22 puanla lider olarak Play-off grubuna çıktı. A Grubunda 19

SPOR 27.12.2014 09:07:53 19 0
ÇAYKURSPOR İLK YARININ LİDERİ
Çaykurspor Kulübü U-19 Amatör futbol takımı grubunda, Çayelispor, Filizçayspor, Veliköyspor, Ardeşenspor ve Rize Özel İdarespor'la yapmış olduğu karşılaşmalar sonucunda ligi 22 puan, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle bu sezon rakiplerinin kalesine 27 göl atarken, rakipleri tarafından ise Çaykurspor kalesine 8 gol atabildiler.
Rize U-19 B Grubunda ise, Rize Belediyespor ile Fındıklıspor Play-off grubunda oynama hakkını elde eden takımlar oldular. Play-off müsabakaları sonucunda ilk iki sırayı alan takımlar, Rize ilimizi Türkiye Şampiyonalarında temsil etme hakkı kazanacak. Çaykurspor U-19 takımının antrenörlükleri, Abdurrahman Serdar ve Şenol Alkan tarafından yürütmektedir.
Çaykurspor Kulübü Genel Kaptanı ve Takım Antrenörleri yaptıkları ortak açıklamada; 'Öncelikle kulübümüze ve amatör gruplardaki tüm takımlarımıza vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı, Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu'na yöneticiler ve sporcularımız olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kulübümüzün YK. Başkanı Sayın Sütlüoğlu bizlere her zaman Çaykur'un dünya genelinde çok önemli bir isim olduğunu, bunun sorumluluğunda çalışmalarımızı yürütmemiz ve neticede bu sorumluluk bilinci ile elde ettiğimiz başarılarda bizlere vermiş olduğu nasihatlerin başta motivasyon olarak büyük etkileri olmaktadır. Bu sezonda ligi lider olarak son dört yıldır olduğu gibi bu sezonla birlikte beşinci defa ilimizi temsil etmenin sevinçini yaşıyoruz. Bu sezon ilimizdeki bütün takımlarımızla hiç bir üzüntüye mahal vermeyecek şekilde, centilmence ve kardeşliğe, spora yakışan örnek davranışlar içerisinde mücadelemizi sürdürdük. Bu da Rize Amatör futbolumuz adına sevinilecek bir durumdur.' dediler.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI