ÇAYKURSPOR GÜREŞ ANKARA’DA EN BAŞARILI İKİNCİ TAKIM OLDU

ÇAYKURSPOR GÜREŞ ANKARA’DA EN BAŞARILI İKİNCİ TAKIM OLDU

SPOR 4.09.2018 08:41:37 14 0
ÇAYKURSPOR GÜREŞ ANKARA’DA EN BAŞARILI İKİNCİ TAKIM OLDU

RİZE-Türkiye Büyükler Greko-Romen Süper Güreş Liginde 6. ve 7. hafta maçları, Ankara Keçiören İlçesi Taha Akgül spor Salonunda yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 2018-2019 Sezonu Büyükler Grekoromen Süper Lig 6. ve 7. hafta müsabakaları sonucunda, süper ligin A grubu klasmanında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor 55 takım galibiyet sayısıyla 12 puan elde ederek Türkiye birincisi lider takımı oldu.

Grekoromen Güneş Süper Ligin A grubu klasmanındaki ikinci güçlü takımlardan birisi olan, ÇAYKUR spor güreş takımı, 42 takım galibiyetiyle elde etmiş olduğu 10 puanla Türkiye ikincisi olma başarısını elde etti. A grubu klasmanının üçüncüsü ise, 31 takım galibiyeti ve 7 puanla Manisa Akhisar Belediye Spor Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Müsabakaların B Grubu klasmanı takımlarında alınan sonuçlar şöyle oldu, Kayseri Şekerspor 49 takım galibiyetiyle Türkiye birincisi, Ankara ASKI Spor Kulübü 48 takım galibiyetiyle Türkiye ikincisi ve 32 takım galibiyetiyle Kasımpaşa Spor kulübü sıralamada, Türkiye üçüncüsü oldu.

Ankara’daki müsabakalarda, ÇAYKUR spor Güreş takımını yönetimci olarak, kulübün sportif branşlar As Başkanı Mahir Biberoğlu ve takımın antrenörlükleri Rüstem Koyuncu ve Hakan Çelik’ten oluştu. ÇAYKUR spor Kulübü Antrenör ve Sporcuları, ÇAYKUR spor olarak, Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Güreş Süper Liginde bu sezonda aynı başarımızın devam etmesi noktasında kulübümüze, antrenör ve sporcularımıza sağlamış olduğu maddi ve manevi katkılardan dolayı, ÇAYKUR Genel Müdürü Sayın Yusuf Ziya ALİM’e şükranlarımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz. “dediler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı