ÇAYKURSPOR'DA YAZ FUTBOL OKULU SEÇMELERİ BAŞLADI

Çaykurspor Kulübü, Rize ve Doğu Karadeniz Bölgesinde sporun ve sporcunun gelişimi için 5 farklı spor branşında yetenekli çocuk ve gençleri alt yapıdan yetiştirip, Milli sporcu unvanı kazandıran Çaykurspor Kulübü Derneği gençlerin ve ?

SPOR 7.07.2021 09:39:55 16 0
ÇAYKURSPOR

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Her yıl olduğu gibi bu yılda yeni hizmete giren, Şenol Birol Futbol Sahasında (Rize limanı yanı yeni futbol sahası) 2009-2010-2011-2012 ve 2013 doğumlu çocukların seçmeleri haftanın, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri sabah saat 10’da başlamaktadır.

Çaykurspor’un 8-12 yaş arası çocuklar için düzenlediği, Yaz Spor Okulu’nda, yaz dönemini doya doya sporla geçirecek olan çocuklar, Çaykurspor Futbol Antrenörleri Ergün Çakmakçı, Abdullah Kalafatoğlu, Şenol Alkan ve Salih Türüt eşliğinde yeteneklerini sergileyecekler.

Çaykurspor Kulübü servis otobüsü tarafından hiçbir ücret talep edilmeden yıllardır düzenlen, Çaykurspor yaz futbol spor okulu yetenekli sporculara yine ücretsiz ulaşım hizmet vermeye devam edecektir.

Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir Biberoğlu; “Dünyada ve ülkemizde de devam eden pandemi stresi ve endişesi herkesi olduğu gibi, en çokta çocukları ve gençleri psikolojik olarak etkilemiştir. Çaykurspor Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Alim’ın bizlere her zaman sağlamış olduğu maddi ve manevi desteklerle, çocuklarımız bu pandemi sürecini futbol yeteneklerini göstermek ve yaz mevsimini deniz kenarında bulunan futbol tesislerinde enerjilerini sarf ederek, yeni arkadaşlıklar kurarak geçirecekler. Çaykurspor yöneticileri ve Çaykurspor futbolun tecrübeli antrenörleri olarak ve yine diğer 4 ayrı spor branşında görev yapan antrenörlerimiz olarak, bizlere her daim sağlamış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı, Çaykurspor Kulübümüz Başkanı sn. Yusuf Ziya Alim’e ve yine başta güreş kulübümüz ve Amatör futbol takımlarımıza sağlamış olduğu imkan ve desteklerden dolayı, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü sn. Gürhan Yıldız’a şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. ”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı