ÇAYKUR RİZE GOL YAĞDIRDI!

HER BRANŞTA SPOR FAALİYETLERİNE KATILAN ÇAYKUR BAŞARILI ÇIKIŞ SÜRDÜRÜYOR!

SPOR 12.09.2013 12:51:51 21 0
ÇAYKUR RİZE GOL YAĞDIRDI!

           




 RİZE AMATÖR LİGİ B GURUBU U-17 MAÇLARINDA YENİ BİR REKOR KIRLDI

                     ÇAYKURSPOR U-17 TAKIMI 3 MAÇTA RAKİPLERİNE 27 GOL ATTI

            Rize İli 2013-2014 Amatör Futbol Sezonu B Grubu U-17 Ligi takımlarından, Çaykurspor Lige fırtına gibi başladı. Ligin ilk maçında Telekomspor’u 5-0 yenen Çaykurspor U-17 takımı,  ikinci maçında deplasmanda Fındıklısporu’da aynı skorla 5-0 yenmeyi başardı. Çaykurspor U-17 takımı dünde Derepazarı stadında ligde oynadığı üçüncü maçında, Madenli Belediyespor’u gol yağmuruna tutarak rakibine 17 gol atarak liginde yeni bir gol rekoruna imza attı.

           
     Çaykurspor U-17 takımında Antrenörlükleri Ali Rıza Sarı ve Abdullah Kalafatoğlu tarafından yürütülen, Çaykurspor Kulübünün Genel Kaptanlığı ise Mahir Biberoğlu tarafından sürdürülmektedir.

      Geçen yıl 2012-2013 sezonunda U-19 ve U-16 takımlarıyla Rize şampiyonu olan, Çaykurspor Kulübü yönetici ve Antrenörleri, ” Bizler ülkemizin ekonomik ve sosyal yönden en güçlü kuruluşları arasında bulunan Çaykur’un spor takımlarıyız. Tüm çalışmalarımızı bu bilinç içerisinde güçlü bir inançla yürütmekteyiz.

Yıllardır bölgemizde futbol başta olmak üzere, diğer çok sayıda farklı spor branşlarıyla Rize sporuna, Türk sporuna altyapıdan sporcu yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Çaykur Genel Müdürümüz ve YK Başkanı Sayın İmdat Sütlüoğlu’nun bizlere vermiş olduğu hedeflerde, “Bizler nasıl yeni yeni deneme çay fidanları ve bitkiler yetiştiriyorsak, sizlerde çalışmalarınızda Rize’mizin spor dünyasına ileride ülke ve dünya sporunda söz sahibi olacak, ilimizi ve ülkemizi gururla her yerde temsil edecek, yüksek kabiliyet ve yüksek ahlaka sahip sporcu filizleri yetiştirip, şehrimiz ve bölgemiz sporuna katkılar sağlamak her zaman en önemli hedefleriniz arasında olacaktır.”  sözleri doğrultusunda prensiplerimizden ve kurum kültürümüzden hiçbir tavız vermeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızda bizler her türlü maddi ve manevi desteği sağlayan, Çevre Eski Bakanımız ve Çaykur Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu ve Yönetim Kuruluna her zaman şükranlarımızı arz ediyoruz.
”dediler.

Haber: Bayram Ali Kavalcı   

           

  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI