ÇAYKUR ORTAOKULU OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI FİNALLERİNE YÜKSELDİ

2016-2017 Yılı Ortaokullar arası Yıldızlar Futbol Şampiyonu olan, Rize Çaykur Ortaokulu futbol takımı, grubunda namağlup olarak yarı final müsabakalarına katılan başarısını elde eden okul oldu.

SPOR 4.04.2017 15:37:22 45 0
ÇAYKUR ORTAOKULU OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI FİNALLERİNE YÜKSELDİ

En son gerçekleşen grup müsabakalarında, Kars ortaokulunu 7-0, Bayburt ortaokulunu 6-1 ve Van ortaokulunu 4-2 gibi farklı skorlarla yenerek namağlup olarak yarı finale yükselen, Rize ÇAYKUR Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni ve UEFA B Lisanslı Futbol Antrenörü Erkan Sabri BİTİRİM; “Çaykur Ortaokulu olarak iki yıl önce, İlimizde okul sporları Yıldız ve Küçükler kategorisinde son üç yıldır, üst, üste şampiyon olarak ilimizi temsil etme başarısı elde etmiştik.

2014-2015 yılında Küçükler futbol takımımız il şampiyonluğu, grup şampiyonluğu ve yarı finalin, finalinde üçlü averaj gol farkıyla finali kaybederek, son 16 takım arasında veda ettik.

Gelecek 13-16 Mayıs tarihlerinde Artvin İli Hopa ilçesinde yapılacak olan ve Türkiye’de 32 takımın katılacağı yarı final müsabakaları için hazırlıklarımız aralıksız devam etmektedir.

Hedefimiz Türkiye şampiyonasına katılamaya hak ederek ve dört yarı final grup merkezinde iki takımın belirleneceği 8 takım arasında kalabilmektir.

Takımımız şuan Karadeniz Bölgesinde, en tecrübeli ve finale aday takım durumundadır. Bunu gerçekleştirebilirsek, Türkiye okul sporlarında Rize olarak, Türkiye şampiyonasına ilk defa bir takım göndermiş olacağız.

Öğrenci sporcularımız, hem derslerinde hem de futbol sporunda başarılarını dengeli getirmektedirler. Bu çalışmalarımızda okul idaremiz, öğrenci velilerimiz, öğrencilerimizin diğer öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Yine bizlere her zaman destek olan, Çaykur Genel Müdürlüğümüze ve antrenman için her zaman bizlere sahasını tahsisi eden, Gülbahar Hali saha sahiplerine şükranlarımızı sunuyoruz. ”dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI