ÇAYKUR MADALYALARI KAPTI

ÇAYKURSPOR AMASYA'DAN 2 MADALYA VE 6 FİNALİSTLE DÖNDÜ

SPOR 9.02.2014 16:02:06 41 0
ÇAYKUR MADALYALARI KAPTI
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 06-09 Şubat 2014 tarihleri arasında üç gurup merkezinde Amasya, Denizli ve Malatya illerinde gerçekleşen Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası öncesi grup müsabakaları sona erdi.
 
         Amasya şehrinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 27 İl takımının katıldığı bu müsabakalarda, Rize'yi,  Çaykurspor Kulübü Grekoromen Güreş takımı ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Serbest güreş takımı temsil etti.
 
Amasya Üniversitesi Spor salonunda önce grekoromen dalında başlayan müsabakalar sonucunda, Çaykurspor Kulübü güreşçileri kilolarında önemli başarılar elde ettiler. 10 kişilik güreş kafilesiyle müsabakalara katılan Çaykurspor güreş takımında 96 kg.da İbrahim tığcı ve 74 kg.da Salih Aydın gümüş madalya almayı başardılar. Bu müsabakalarda 2 gümüş madalya elde den Çaykurspor'lu iki güreşçinin dışında 60 kg.da Bahtiyar Hızal, 84 kg.da Erdem Şafak, 96 kg.da Miraç Sofuoğlu ve 66 kg.da Zhamal Rüstem (Kazak sporcu) finale çıkarak  20-23 şubat 2014 tarihleri arasında Şanlıurfa ilinde yapılacak olan Gençler Grekoromen Türkiye Şampiyonasına katılma başarısını elde ettiler.
 
         Çaykurspor Kulübü Grekoromen Gençler Antrenörleri Hakan Çelik ve Ahmet Kopuz, Şubat ayının sona haftasında Şanlıurfa şehrinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasın da, Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İmdat Sütlüoğlu'na, Rizeli güreş severlere ve Rize'mize çok sayıda altına madalya kazandırmak için yarışma tarihine kadar, Amasya'da finale yükselen 6 sporcumuzla birlikte gece, gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdiler.
 
 Haber: Bayram Ali Kavalcı    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI