Çaykur Dört'te Dört yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu, 2017 Yılı Büyükler Grekoromen ve Serbest Güreş Süper Lig Müsabakaları Afyon’da Başladı.

SPOR 19.04.2017 12:04:37 20 0
Çaykur Dört

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

14-15 Nisan 2017 tarihlerinde Afyon kapalı spor salonunda gerçekleştirilen, Büyükler Grekoromen ve Serbest Güreş Süper liglerinin 1, 2, 3 ve 4 haftaların müsabakaları tamamlandı. 2 gün süren müsabakalarda Grekoromen ve Serbestte toplam 28 kulüpten 280 sporcu kıyasıya güreşti.

14 Takımdan Oluşan, Grekoromen Güreş Süper Liginin Karadeniz’deki güçlü takımlarından, Çaykurspor Büyükler Grekoromen Güreş takımı süper ligin ilk dört haftası klasmanında dörde, dört yaparak Ankara Aski sporla birlikte 10 puanla süper ligdeki liderliğini sürdürüyor.Çaykurspor Büyükler Süper Lig Güreş takımı müsabakaların ilk gününde, Konya Selçuklu Belediye sporu 6-2 yendi. Çaykurspor güreş bu galibiyetin ardından, İzmir B. Şehir Belediye sporu 8-0 yendi. Bu müsabıkların ardından, Kayseri Şekerspor’u 5-3 yenmeyi başardı. Süper Ligin dördüncü maçında İstanbul Güreş İhtisas Kulübünü 8-0 gibi farklı bir skorla yenerek süper ligin dört haftalık galibi unvanı başarısını elde etmiş oldu.

Çaykurspor güreş yönetici,antrenör ve sporcuları çalışmalarında her zaman desteklerini gördükleri, maddi ve manevikatkılarıyla, ata sporumuzun gelişmesi ve dünya genelinde söz sahibi olmamız için bizlere destek sağlayan, Çaykurspor Kulübü YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü sn. İmdat Sütlüoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ve tebriklerimizi sünüyoruz dediler. Rize’deki güreş sporunun gelişmesi ve sağlıklı yürümesi için görev yapan, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Türkiye Güreş Federasyonuna katkılarından dolayı teşekkür ettiler. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI