Çaykur Avrupa Şampiyonası kapısını araladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunun Düzenlediği R4 Türkiye Rafting Şampiyonasında, Çaykurspor Kulübü Genç Erkeler Rafting Takımı T

SPOR 22.04.2014 16:01:01 24 0
Çaykur Avrupa Şampiyonası kapısını araladı
Düzce'nin, Cumayeri İlçesi Dokuzdeğirmen Köyü Büyük Melen Çayında Yapılan ve Dört Gün Süren R4 Türkiye Rafting Şampiyonasına Katılan Çaykurspor Kulübü Rafting Takımı Genç Erkeler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu, Büyük Erkekler Kategorisinde 20 Saniye Farkla Türkiye İkincisi Olarak Rize'ye Büyük Bir Sevinçle Döndü. Genç Erkekler Kategorisinde Yine Rize Rafting Takımlarından Olan Ekstrem Türk Spor Kulübü Türkiye Rafting Şampiyonası Birincisi Oldu.
 
            Çaykurspor Kulübü Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Birincisi ve Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonu İkincisi takım antrenör ve sporcularını makamında kabul ederek kutlayan Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU ' Geçen hafta sonu Düzce ilimiz, Cumayeri İlçesi Büyük Melen Çayında gerçekleşen, 19 takım ve 100 sporcunun katıldığı Türkiye Rafting Şampiyonasında Genç Erkekler kategorisinde takımımızın Türkiye Birincisi ve birkaç saniye fark kaybı ile Büyük Erkenler kategorisinde Türkiye ikincisi olması, Rize'miz, ülkemiz ve teşekkülümüz adına önemli bir başarıdır.

Bu başarıyı elde eden siz sevgili genç sporcularımızı, Antrenörünüzü, idarecilerinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Hasbelkader Rafting ve Kano sporunu geçmişte Belediye Başkanı olarak ilimize kazandırmış, çok kıymetli eski Valilerimizden Merhum Recep Yazıcıoğlu ile birlikte bu sporun ülkemizin bir çok bölgesinde var olan dere, nehir ve çaylarımızda yapılmasına, tüm Türkiye genelinde yaygınlaşmasına ve uluslararası yarışmalar düzeyine çıkmasına emek vermiş bir kardeşiniz olarak, bu şampiyonluğun ikinci ayağı olan Erzurum, sonrası Tunceli ve en sonunda Rize fırtına vadisinde yapılacak olan yarışmaları, Düzce'de elde ettiğiniz başarı ile tamamlayarak, 2015 yılında gerçekleşecek olan Avrupa Rafting şampiyonasına katılma başarısını inşallah elde edersiniz.

Bunu sizlerin başaracağına inancım tamdır. Arzumuz ve duamız bu başarıyı ülkemize ve Rize'mize yaşatmanızdır. Başarılarınızın devamını diliyorum.'
dedi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı/Fotoğraf: Mehmet Kaptan Erbaş
 
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI