Çayelispor Çaykurspor ile oynadı.

Kendi sahasında Çaykurspor'u konuk eden Çayelispor da ilginç olay.

SPOR 14.11.2013 21:46:46 46 0
Çayelispor Çaykurspor ile oynadı.


BAL Temsilcisi
Çayelispor U19 Takımı ilk haftaki Pazarspor deplasmanında eseme listesine yedeksiz 11 kişi ile çıkmıştı. Çayelispor ilk haftaki müsabakada 10-0 mağlup olmuştu.

Çayelispor’un sahasında 2. hafta konuk ettiği Çaykurspor ile olan müsabakaya yedek oyuncusu olmadan ve üstelik 10 kişi başlaması, maç içinde yaşanan sakatlıklar ve kırmızı kart yüzünden maçın tatil edilmesine ve Çayelispor U19 takımının hükmen 3-0 mağlup sayılmasına neden oldu.
Maça 10 kişi başlayan Çayelispor ilk devre rakibi Çaykurspor’a 2-0 mağlup durumdayken 35’inci dakikada Kaleci Müslühittin sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. İlk devreyi 9 kişi tamamlayan Çayelispor’da ikinci devrenin başında bu kez futbolculardan Ali sakatlanınca ve yedek oyuncu da olmayınca oyundan çıkartıldı ve takım 8 kişi kaldı. İsmail’in sakatlanarak oyundan çıkmasıyla 7 kişi kalan Çayelispor’da 70’inci dakikada Sefa Can’ın ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımın 6 kişiye inmesi, kurallar gereği maçın tatil edilmesine ve Çayelispor’un hükmen 3-0 mağlup sayılmasına neden oldu. Maçta Çaykurspor, rakibine Ensar (2) ve İbrahim ile 3 gol attı.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Antrenör Can Yelkenci, maçların hafta içi olmasının zorluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Sporcularımızın okulları oluyor ve sınav dönemi olduğu için hafta içi oynadığımız maçlarda sporcularımızı toparlayamıyoruz. 20 tane sporcum olmasına rağmen sınavlar yüzünden en iyi oyuncularım maçlara katılamıyor. ASKF yanlış bir düzenleme yapmıştır. Bu ligin maçlarının hafta içi oynatılmaması gerekiyor. Okulu, sınavları olan öğrencilerimizi oynatabilmemiz için hafta sonu maçların oynanması gerekir” şeklinde konuştu.

Haber: Turgay AYHAN
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI