ÇAMLIHEMŞİN RİZE'Yİ SALLADI.

Çamlıhemşin Atatürk ilköğretim okulu öğrencileri Rize de yapılan Masa tenisi turnuvasında tüm branşlarda 2. olarak büyük bir başarı elde ettiler.

SPOR 27.12.2013 19:22:22 43 1
ÇAMLIHEMŞİN RİZE

Masatenisinde Çamlıhemşin rüzgarı esti.Katıldığı tüm kategorilerde kupaya ulaşan Ataturk ilk ve Orta Okulu öğrencileri ortaya koyduğu müthiş performanslarıyla göz doldurdu.

Yıldız erkekler kategorisinde Berkay Albardak,Serkan Eskikan,Yasin Durmuş ile Rize il ikinciliği,yıldız kızlar kategorisinde Kübra Meşeci,Kübra Kurkut, Tutku Altay ile Rize il ikinciliği elde edildi.
Küçük erkekler kategorisinde Onur Yılmaz, Sezer Karagöz,Muzaffer Maçça, Ahmet Ferhat Uslu ve Enver Biyol ile Rize il ikinciliği kazanıldı.
 
Minik erkekler kategorisinde ise İbrahim Gülay, Ahmet Albardak, Emirhan Biryol,Dağlar Demirci ile rize il ikinciliğine uzanan okulumuz aynı anda 4 kupa alarak rize tarihinde bir ilk yaşattılar.
 
Çamlıhemşin İlköğretim müdürü Yaşar Duman, Tüm öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin çalışmasında katkısı bulunan öğretmenimiz Bilal Kartal'ı tebrik ediyor ve başarıların devamını diliyorum dedi..



 
AYDER53

Anahtar Kelimeler:
metehan çalışır
22.11.2022 16:34:07
hocam bizede kurs açın bilal hocam

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI