ÇALIMBAY'DAN ANLAMLI ZİYARET!

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI VE GENEL MÜDÜRLE BİR ARAYA GELDİ!

SPOR 22.08.2013 20:18:18 8 0
ÇALIMBAY





ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ÇAYKUR’u ziyaret etti.

Şehirdeki ziyaretlerini sürdüren Teknik Direktör Rıza Çalımbay ÇAYKUR Rizespor’un en büyük destekçisi dediği ÇAYKUR’u ziyaret etti.


Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaşı’yla bir süre sohbet eden Teknik direktör Rıza Çalımbay kendisine ikram edilen ve ilk defa içtiği ÇAYKUR’un soğuk Çayı DİDİ’yi çok beğendi.  Futbolcularla beraber çayın nasıl işlendiğini merak ettiklerini ve bu aşamaları görmek ve bilgi almak için Genel Müdürden söz alan Çalımbay  ; “Genel Müdürümüzle tanışmaktan dolayı çok mutlu olduk.  Rizespor’un en büyük sponsoru ÇAYKUR. Beraberce çok iyi işler oldu. Sayın Genel Müdürümüzle daha çok görüşeceğiz. Her zaman desteklerini bekliyoruz. Beraber daha çok başarıya imza atacağız. Bu benim üçüncü gelişim daha önce iyi geçti bu sefer üzerine koymaya çalışacağız.”


Ziyaretten dolayı mutlu ancak hayırlı olsun demek için gidemediklerine mahcup olduklarının altını çizen Genel Müdür Sütlüoğlu: “ Rıza hocamız sağ olsunlar ziyaretimize geldiler. Bizi de mahcup ettiler. Biz kendisi tanıyoruz. Daha öncede ÇAYKUR Rizespor’umuzu çalıştırdılar. İnşallah bu sene birlikte güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Kendilerine tekrar hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum.”

Ligin 2. Haftasında yabancı saha da oynanacak Karadeniz derbisi için önemli olanın dostluk olduğunu belirten Genel Müdür Sütlüoğlu; “Bu hafta oynayacağımız Karadeniz derbisi var. Biz iki takımı kardeş olarak görüyoruz. Ama tabii ki biz ÇAYKUR Rizespor olarak bu maçı da almak istiyoruz. Sonuç ne olursa olsun buna da saygı duyarız. İnşallah centilmence güzel bir maç olur. Hocamıza ve takımımıza başarılar diliyoruz.” 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI