BU KEZ VALİYE PLAKET

RİZE OFF ROADCILARDAN VALİ ÇAKIR'A PLAKET!

SPOR 2.10.2013 11:35:35 23 0
BU KEZ VALİYE PLAKET




RİZE OFF ROADCILARDAN VALİ ÇAKIR'A PLAKET

 Rize Off Road Rescue Team Spor Kulubü Derneği, Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında kazanmış oldukları kupalarla birlikte ziyaret ederek, Rize'deki tüm Off Road kulüplerine vermiş olduğu maddi ve manevi katkılarına teşekkür ettiler.

Rize Off Road Rescue Team Spor Kulubü Başkanı Kadir Küçükaydın ve bir kısım yönetim kurulu üyeleri, Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret ederek, kendilerine vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi taktım ettiler.

Rize Valisi Nurullah Çakır, yaptığı açıklamada, bölgemiz doğa sporlarının yapılabilmesine oldukça elverişli bir bölge olduğunu ifade eden Çakır, “ Bölgemiz, bu yönü ile Off Road kulüplerimiz, dağcılık kulüplerimiz çok farklı yerlerde çok farklı başarılarla geri dönüyorlar. Rize ve Ardeşen ilçemizde bulunan Off Road kulüplerimiz, geçen hafta Samsun Vezirköprü İlçesi Kunduz Yaylası parkurunda düzenlenen off road yarışlarında birinci günkü oyunlarda Rize Off Road Rescue Team Spor Kulubü ikincilik derecesi, ikinci günkü oyunlarda ise Kaçkar Off Road Kulübü birincilik derecesi alarak geri döndü. Ayrıca Ardeşen Off Road Kulübü de Artvin ilinde düzenlenen Kafkasör Off Road oyunlarında birincilik derecesi aldı. Bizlerde hem yerel etkinliklerde, hem de il dışında yapılan etkinliklerde bu arkadaşlarımıza imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Bu önemli sporda kendinize yeni güzergahlar tespit etmelisiniz. Bu coğrafyada olan doğal afet ve benzeri bir durumda biz bu arkadaşlarımızın hem araç hem de fiziki kondisyonlarından yararlanıyoruz. Bu anlamda halkımıza gönüllülük hizmeti sunuyorlar İlimizin coğrafi yapısı nedeniyle zaman zaman meydana gelen doğal afetler nedeniyle bu sporumuz yardımlaşma ve kurtarma çalışmalarında önemli katkı sağlayan bir sportif faaliyet olması önem arz etmektedir.” diye konuştu.

Rize Off Road Rescue Team Spor Kulubü Derneği Başkanı Kadir Küçükaydın ise yaptığı açıklamada, Gerek 17-18 Ağustos tarihlerinde İlimizde gerçekleştirilen Off Road yarışlarında, gerekse de 28-29 Eylül tarihlerinde Samsun ilinde gerçekleştirilen yarışlarında bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Vali Nurullah Çakır’a teşekkür etti.  Gerek yerelde yapılan oyunlarda gerekse de il dışında yapılan oyunlarda ilimizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Küçükaydın, bu tür etkinliklerde yer alarak hem Rize’nin tanıtımına katkıda bulunmak hem de kendimizi geliştirerek bölgemizde oluşabilecek afet ve olağanüstü durumlarda görev almayı amaçlıyoruz.

 Haber: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI