Başkan Yangın’ın yeni sezon öncesi değerlendirmesi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor'un kulüp başkanı Hüseyin Yangın, yeni sezon öncesi bazı değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 27.08.2014 19:29:21 15 1
Başkan Yangın’ın yeni sezon öncesi değerlendirmesi
Yangın, yaptığı yazılı açıklamada, uzun bir yaz döneminin ardından yeni futbol sezonuna bu hafta sonu deplasmanda İnegölspor ile oynayacakları maçla başlayacaklarını belirten Yangın, şöyle devam etti:
“Uzun bir yaz döneminin ardından 2014/15 sezonu bu hafta sonu Pazar günü deplasmanda İnegölspor ile oynayacağımız maçla başlıyor. Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Toplamda 6. sezonda Pazarımızı Spor Toto 2. ligde temsil eden kulübümüz bu yıl Kırmızı gurupta oldukça köklü ve güçlü kulüplerle mücadele edecek olması hepinizin malumudur. Bu durumu bizlerde iyi değerlendirerek taraftarımızın başını her daim dik tutacak bir takım oluşturmak adına oldukça yoğun bir transfer dönemi geçirdik. Geçen yılki kadromuzdan ayrılan sporcuların yerlerini doldurmaya çalışırken daha da güçlenmek için teknik heyetimizin istekleri ve bizlerin bilgisi doğrultusunda transferler yaptık. Bunun yanında kadroda olmasını arzu ettiğimiz sporcularımızla yeniden anlaştık. Ayrıca alt yapımızdan da her yıl olduğu gibi yeterli görülen sporcuları üst yapıya kattık. Şöyle ki; Kaleciler Fethi ve Onur, stoper Nuh, sol savunma Devrimcan, Aykut-sağ savunma Hakan Bozkurt- Orta saha Uğur, Cabir, Hacı şükrü-Forvet Nezir le yeniden anlaşıldı. Alt Yapıdan Kaleci Reşat Şen, orta saha Maksut Birben, Mert Öztürk, Mehmet Aytemiz, Kadir Çelik profesyonel kadroya alındı. Bunların dışında Stopere Hakan Macit(Pendikspor), Oğuzhan Azğar(Akhisar Belediyespor), sağ savunma Hasan Güleryüz(Giresunspor)- Orta saha Serkan Çelik (Derincespor),Taner Yıldız(Bayrampaşaspor), Salih Kardeşgiden(İskenderun D.ç.), Emre Köksal(Konya Selçuklu), Mülayim Erdem(Kocaeli Birlikspor)-Forvet Burhan (Kocaeli Birlikspor)transferleri gerçekleştirildi.”
Bunların dışında hücum bölgesi ve stoper mevkisi için arayışlarının devam ettiğini ifade eden Yangın, “Gördüğünüz gibi bu yıl hem alttan katılanlar hem de yaptığımız transferler ile birlikte önemli bir değişin olduğu görülmekle birlikte geçen yıldan devam eden sporcularımızın kalitesini dikkate aldığımızda takımın ana iskeletinin nispeten korunduğunu göreceksiniz. Hasan Çelik ve ekibi ile yeniden anlaşmamız ve katılanların katkıları ve mevcut kadromuzun kalitesi bizim bu sezon bulunduğumuz lig ve gurupta önemli takımların arasında olduğumuzun bir göstergesidir” dedi.
Yangın, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Erzurum, Nevşehir ve bu hafta ki Bursa Vakıfköy kampları ile birlikte toplam 30 gün aşkın kamp ortamında yaptığımız çalışmalar ve hazırlık maçları bizlerin bu yıl neler yapabileceğimiz konusunda oldukça fikir verdi. Bu çerçevede Hocalarımızın takımdan ve başarıdan oldukça umutlu olduğu izlenimini aldık. Umarız kimse bu öngörülerinde yanılmaz ve başarılı ve keyifli maçları birlikte izleriz. Bu arada sahamızın zemininin yeniden yapılıyor olması ve sezona yetişmemesi önemli bir eksiklik olmasına rağmen, ilk iki hafta Sarıyer ve Altay iç saha maçlarımızı Rize Yenişehir stadında oynayacak olmayı lehimize avantaja çevirebiliriz. Buda Pazar ve çevre ilçelerden maçlarımıza ilgi gösterilmesiyle birlikte Rize merkezden futbolseverlerin bizleri ev sahibi sıfatı ile yalnız bırakmamaları ile mümkündür. Umarız bu iki maçımızda hem Pazar’dan gelecekler hem de Rizeli sporseverler bizleri yalnız bırakmazlar. Ayrıca bu maçları Yenişehir stadında oynamamıza olanak sağlayan Çaykur Rizespor A.Ş. Başkanı Sayın Metin Kalkavan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.”
Bir başka hususu da değinen Yangın, “Bu vesile ile dile getirmek istiyorum. Önceki yıllarda sürekli Pazar’ın ve Rize’nin önemli kurumlarında destek taleplerimiz olmuştu ancak yeterli karşılık bulamamıştık. Bu sezon geçmişi de dikkate alarak böyle bir yardım destek çağrısı kendi adıma yapmıyorum ve şahsim, yönetim ve 2.Lig kulübü olmamız gereği sahip olduğumuz kaynaklarla bu sezonu geçirmeyi planlıyoruz. Ve sonucunun sevabı da günahı da doğal olarak baştabana ve yönetim Kurulumuza ait olacaktır. Bununla birlikte yıllardan beri verdikleri desteği bu yılda arttırarak sürdüren ve reklamlarını forma göğsümüzde gururla taşıdığımız ÇAYKUR ‘a, başta genel Müdür Sayın İmdat Sütlüoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları ve reklam pazarlama birimi yetkililerine özellikle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yangın, sahalarının zemininin şu anda yenilenmekte ve maraton tribününün büyütüldüğünü belirterek, “Bu işlemler bittiğinde Pazar stadı 4 bin kapasiteli ve sağlam ve sağlıklı zeminli butik bir stat olacaktır. Stat’ın çevre düzenlemesi Pazar Belediyemiz tarafında gerekli şekilde yapıldığında bu stat sadece Pazarspor’a değil ulusal takımlarımızın maçlarına da ev sahipliği yapabilecektir. Bu değişimin gerçekleşmesi için gayret sarf eden katkı yapan başta sayın Cumhurbaşkanımız RecepTayyip Erdoğan olmak üzere Bakanımız Hayati Yazıcı’ya , İstanbul milletvekilimiz Osman Aşkın Bak’ a , Pazar AK Parti teşkilatına ve sayın Kaymakamımız Selçuk Aslan ile birlikte bu yatırıma kaynak sağlayan Spor Toto teşkilat Başkanlığına tekrar teşekkür ederiz' dedi.
Her yeni sezonun yeni heyecan, yeni umut, yeni beklentileri de beraberinde getirdiğini ifade eden Yangın, 'Ben ve ekibim uzun yıllardır bu görevi sürdürsek de bizler içinde bu heyecan eksilmeden devam etmektedir. Karşılıksız hizmet anlayışımızdan ödün vermeden olanaklarımızı zorlayarak oluşturduğumuz kadromuzla, birikimimizle, misyonumuzla ve de vizyonumuzla bu yıl bu ligde bizde varız diyoruz. Sizde bize katılırsanız birlikte üzülür, birlikte sevinir, birlikte mutlu oluruz. Unutmayın biz ve sporcularımız sizin için varız ve siz varsanız bizde varız. Hep birlikte beklediğimiz ve özlediğimiz hedeflere bu hafta İnegöl de başlayan yolculuğumuzun 2015 Mayıs ayında mutlu bitmesi dileği ile başta sporcularımız ve hocalarımız olmak üzere sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir sezonu hep birlikte geçirmemizi diliyorum. Sporcularımıza, hocalarımıza, çalışanlarımıza ve camiamıza en derin saygı ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
ads
13.11.2014 15:23:48
asz

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı