Başkan Yangın gidişattan memnun

Gerekirse transfer'de yaparız.Lige hazır olmalıyız!

SPOR 20.08.2013 21:29:29 6 0
Başkan Yangın gidişattan memnun




PAZARSPOR 2-1 BATMAN PETROLSPOR

Pazarspor Avanos kampındaki 3. Hazırlık maçın da Batmanpetrolspor’u 2-1 yendi.

Avanos gençlik spor müdürlüğü sahasın da oynanılan hazırlık müsabakasını Pazarspor ilk yarıda bulduğu goller ile galibiyete ulaştı.Maçın 16. Dakikada Sol taraf dan gelişen Pazarspor atağın da Feyyaz’ın ortasında Ercan'ın attığı şut golle sonuçlanınca 1-0 öne geçti.

34. Dakika da sağ taraf dan gelişen Pazarspor atağın da bu kez Şükrü ceza alanı içersine ortaladığı pası defansın  arasına girerek fırsatı değerlendiren Ercan takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak ilk yarının skorunu belirledi.2-0

İkinci yarıda her iki takım da yedek kulübesindeki oyunculara yer verdi. 65.dakika da Uğur’un düşürülmesi neticesinde kazanılan penaltı atışını  Batmanspor adına Muhammet gole çevirerek farkı bire indirdi ve müsabaka bu skor ile tamamlandı.


Pazarspor maça: Ceyhun, Erdinç, Yasin, Ulaş, Şükrü, Ramazan, İsmail, Nezir, Ercan, Feyyaz 11’i ile çıktı


İkinci yarıda ise: Selçuk, Devrimcan, Aydın, Kadir, Yusuf, Oğuzcan, Eren ve Maksut forma giydiler.


Batman Petrol İse: Süleyman, Vedat, Cengiz, Ender Çiçek, Samet, Özenç, Güven, Emre, Uğur, Fatih, 11’i ile saha çıktı.


İkinci yarı da Akın, Onur, Muhammet, Abdullah, Uğur görev alan isimler oldu.

Pazarspor Kulüp Balkanı Hüseyin Yangın;” 3. Lig olmasına rağmen güçlü bir kadroya sahip olan önemli bir takım ile ciddiye alınan bir maç oynadık. İlk yarıda 2-0 öne geçen takımımız lige hazır olma yolunda önemli adımlar attığının sinyalini vermeye başladı. Genele baktığımız eksiklerimizin olmasına rağmen Pazarspor ikinci lig takımı olma yolun da önemli mesafe kaydediyor. Kalan süreçte eksiklerimizi gideririrsek lige hazır bir Pazarspor izleyeceğimiz görüntüsü verdi bana.Umarım yanılmam. Eksik yerlerimize de transfer düşünebiliriz. Yarınki hazırlık maçı ile Takımımızı daha iyi görme fırsatımız olacak. Bundan sonraki süreçte Bizim gayretimiz ve seyircilerimizin desteği ile iyi bir Pazarspor izleyeceğiz kanısındayım umarım yanılmam” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı