Başkan Yangın'dan ses getirecek açıklamalar

Hüseyin Yangın’dan sitem dolu açıklamalar

SPOR 4.09.2018 09:35:20 211 0
Başkan Yangın

Pazarspor Kulübü başkanı Hüseyin Yangın ligin ilk haftasında Hopa’da oynanan ve beraberlikle biten karşılaşmanın ardından Maç hakkında ve ÇAYKUR hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

PAZAR-Çaykur’un bizlere yardım etmesi “sosyal sorumluluk değil, Sosyal zorunluluktur” diyen başkan Yangın açıklamalarına iki başlık altında devam etti.

Maç Yorumu

Sezon başı olduğundan dolayı çok büyük dezavantajımız var ama bunlar bizi hedeflerimizden uzaklaştıracak dezavantajlar değildir. Sahamız kapalı, seyircimiz yine de ilgi gösterdi. Hopa da oynuyoruz. Bundan sonraki haftalarda daha fazla olacak. Ev sahibi olmanın avantajını kullanamıyoruz. Rakibimiz bu grubun favori takımlarından biridir. Pazarspor mütevazi ama önemli bir kadro ile bu lige başladı. İlk maçtı ve kazanma arzusu iki takımda da vardı. Kazandığımız Penaltıyı da maalesef gole çevirimedik. Penaltıyı kaçıran arkadaşımızda ilk defa penaltı kaçırdı. Futbolda bunlar vardır. Olacaktır da. Bunu burada bırakıp önümüzdeki maçlara bakmamız gerekir. Tabii kazansak çok iyi olacaktı. Âmâ Futbolda kaybetmek de var. Biz yine de berabere kaldık. Kalecimiz 2 puan kaybımızı önledi diyebiliriz. Zaman içeresinde iyi bir ekip olacağımızı düşünüyorum. Bu seneki hedefimiz geçen yılın daha üstünde olmaktır. Şampiyon olup veya Playy-Off’a çıkmak ardından 2.lige yükselmek istiyoruz. Geçen yılın gerisinde olmak bizi başarısız sayar. Bizim başarı çizgimiz asgari Playy-Off’a oynamaktır. Bizi eleştirenler sezonun sonunda eleştirsinler.

ÇAYKUR RİZE’YE SİTEM

Biz yıllardır Çaykur reklamı ile sahalara çıktık. Bugün farkındaysanız göğüs reklamımız boştu. ÇAYKUR’a gerekli müracaatlarımızı yaptık. Yıllardır sosyal sorumluluk adına Profesyonel liglerde ciddi destekleri olan ve Ekrem Yüce ile İmdat Sütlüoğlu ile başlayan Spora destek maalesef bugün itibarıyla yok. Bu tabi yok olacak anlamına gelmez. Siyasilerimizden rica ettik. Toplantı yapacaklar. Buna şiddetle ihtiyacımız var. Sadece Pazar olarak değil, tüm bölge takımlarının ihtiyacı var. Birde kadın hentbol takımımız Süper lige çıktı. Biz hep bu hesapla çıktık yola. Bütçeyi yaparken Çaykur desteğin de hesap ettik. Bir anda bunu yok demek insafsızlık demeye cem ama çok zor durumda bıraktı. Ardeşen GSK aynı şekilde süper ligde, çoğu yerlerde buna sosyal sorumluluk desteği denir. Ben burada farklı bir terim kullanacak sizde lütfen paylaşın Çaykur’un ulusal anlamda Rize’yi temsile eden Edirne’den Muğla’ya, Antalya’dan Van’a, Kars’tan Hatay’a kadar TV lerde yayınlanan bazı maçlarda forma reklamı ile çıktığımızda önemli bir tanıtım sağlayan biz araçtır.Çaykur’ın bizim gibi kulüplere destek olması sosyal zorunluluktur.Zorunludur,zorunludur.zorunludur.Genel Müdürden randevu istedim. Onu ikna edebilecek de benim. Çükü yaptıklarımız ortadadır. Bu desteği Çaykur Rizespor dışında ilk alan kulüp biziz. Pazarspor ’dur. Birden bitmemelidir. İleriye doğru planları varsa ama bugün bunu bizden kesemezsiniz. İçme suyunuzu birisi geliyor ve bir anda kesiyor. Bir ay sonra, üç ay sonra demeniz gerekir. Bir anda vanayı kapatamazsınız. Böyle bir durumla karşı karşıyayız. Siyasilerimiz mutlaka destek verecektir. Bunu medyaya da taşırsak Çaykur yönetimiz de buna biz çözüm bulacaktır. Çok ihtiyacımız var. Son transferleri zorlanarak yapabildik. Bu kaynak olsaydı en rahat ekonomik sezonu geçirecektik. Bu destek gelirse Pazarspor’u gelecek yıl 2.ligde görebilirsiniz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI