Başkan Taşkın: PAZAR’I YÖNETENLER TARAFINDAN YALNIZ BIRAKILDIK” dedi

Başkan Mustafa TAŞKIN,Kulüp olarak Pazar’ı çok iyi bir şekilde temsil ediyoruz. İşte burada YALNIZ KALDIĞIMI HİSSETTİM” açıkça söylüyorum.diye konuştu

SPOR 15.10.2020 14:50:27 40 0
Başkan Taşkın: PAZAR’I YÖNETENLER TARAFINDAN YALNIZ BIRAKILDIK” dedi

Ali AKYILDIZ

PAZAR-Pazarspor olarak, bölge takımı olarak hedeflerimizi her zaman ileriye dönük, günü birlik kararlar vermeden Pazarspor’u düşünerek kararlar almak zorundayız diyen Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, yazarımızı Ali Akyıldız’a önemli açıklamalarda bulundu.

Taşkın, Genç takım kurmak zorundayız. Altyapıya önem vermeliyiz. Bunların ilk başlarda tabii ki, sancıları oluyor. Bu sene oynattığımız sporcuların beşi bu sene profesyonel oldular. Bunlar hemen adaptasyon olamıyorlar biraz sabretmek gerekiyor. Lige kötü başladıktan sonra son 2 maçta aldığımız galibiyetin tabiki hoca etkisi olmuştur. Zafer hoca kendini ispatlamış bir hocadır. Sağ olsun bizi kırmadı. Mütevazi bir rakamla takımın başına geçti. Takımın başına geçtikten sonra da takım yeni bir havaya girdi. Bunun etkisi de sahaya yansıyor” dedi.

Genç oyuncularımızın inişi çıkışı olabilir. Sabır gerekiyor. Destek olmamız gerekiyor. Bunu hep beraber yapmalıyız ifadelerini kullanan Başkan Mustafa Taşkın, dünkü karşılaşmanın ardından bir açıklama yapmıştım. ”YALNIZ BIRAKILDIK” diye, bazı yanlış anlaşılmalar oldu.” diye konuştu

Taşkın, Ben yalnız bırakıldık derken, Pazar halkı ve Pazarspor taraftarları yalnız bıraktı demedim. Onlar her zaman bizim yanımızda. Bu kulübün başkanı olarak bunu ben çok iyi biliyorum. Sadece “PAZARI YÖNETENLER AÇISINDAN YALNIZ BIRAKILDIK”, yoksa taraftardan hiçbir şikâyetimiz yok. Onlar adına hiçbir üzüntüm ve endişem yoktur. Benim sitemim Pazar’ı yönetenler, dışarıdaki insanlar ve özellikle daha önce kulübün içinde olanlardan da destek alamadığımızdan çok darlık çektik ve buna üzüldüm. Giderlerimiz çok arttı. En büyük gelirimiz iddia galibiyette 55 bin TL, on sene önce ben yine kulüp başkanıydım aynı parayı alıyoruz. Kulüp gelirlerimiz düşerken, giderlerimiz bire beş, bire on arttı. Bu denge çok bozulmaya başladı. Pazar potansiyeli olan bir ilçe Havalimanı yapılıyor. Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız bizi alsa, Havalimanı müteahhidine götürüp katkı sağlamaya çalışsa daha iyi olmaz mı? Benim sitemim bunlardır. Belediyemizin kaynağı olmaya bilir ama bize kaynak yaratması gerekir. Bunu biz kendimize istemiyoruz. Kulübe istiyoruz. Biz kulüp olarak Pazar’a bir katma değer katıyoruz. Kulübe gelen paralarda Pazar’da kalıyor. Gençlerine dönüyor. Esnafına dönüyor. Kulüp olarak Pazar’ı çok iyi bir şekilde temsil ediyoruz. İşte burada YALNIZ KALDIĞIMI HİSSETTİM” açıkça söylüyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı