BAŞKAN MUBİN ÇAKMAK “BİRLİKTE GÜLECEĞİZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

BAŞKAN MUBİN ÇAKMAK “BİRLİKTE GÜLECEĞİZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

SPOR 6.07.2018 13:09:21 33 0
BAŞKAN MUBİN ÇAKMAK “BİRLİKTE GÜLECEĞİZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak Hopa’ya gelerek Yönetim Kurulu ile birlikte düzenlediği toplantıda “Birlik” mesajı verdi.

Hayati Akbaş

HOPA-Geçen sezon Artvin Hopaspor’ un Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin den 3. Lige çıkmasında çok büyük payı olan başkan Mubin Çakmak gelecek sezon söz verdiği gibi kulübün başında olacağını belirtti, çıkan dedikodular ve eleştiriler hakkında açıklamada bulundu.

Artvin Hopa spora hizmet vermeye devam edeceğim.

Geçen sezon yaşanılan şampiyonluk başta Hopa sokaklarında olmak üzere bütün ülkede ses getirmişti. Şampiyonluk kutlamaları sırasında başkan Mubin çakmak görevi bırakacağı konuşulurken şehrin bir bütün olarak başkanı yeniden kulübün başında görmek istediklerini dile getirmesi üzerine bir sezon daha başkan olarak Hopaspor’ a hizmet vermeyi sürdüreceğini belirtmişti.

Sağlık sorunlarım var, A. Hopa sporun başındayım ama olmadığım zamanda gözüm arkada değildir.

Daha sonra sağlık sorunları yaşayan Çakmak başkanlığı bırakmak gibi bir düşünceye girse de devam eden süreçte yaşanan tartışmalar kulüp bünyesinde ki olumsuz gidişata son vermek açısından göreve devam kararı aldı. Mevcut yönetimde başkanlığa geçen sezon ki duruşundan çabasından sağlık sorunlarından dolayı biraz daha uzak kalacak olmasından Oğuz Çapkınoğlu ile bu önemli görevi birlikte yürütme kararı alındı.

Amacımız A. Hopa sporumuzu 3 ligde kalıcı kılmak ve ardından 2 lige yükseltmektir.

Artvin Hopaspor’ un gelecek sezon parolası konusunda da açıklama yapan Çakmak 3.Lige çıktığımız ilk günden itibaren de belirttiğim gibi bu sene için asıl hedefin 3. Ligde kalıcı olmak olduğunu fakat Artvin Hopaspor’ un yerinin bu ligden çok daha üstlerde olduğunu bildiği için sağlam temellerle bu yılda şampiyonluk yolunda adımlar atılacağını bu adımların aksaklık ve kulübü yarınlarda sorun yaşamaması borçlanmaması adına mali disiplini sağlamak zorunda olduklarını belirtti.

Ben göreve başladığımda söyledim. Siyasi hiçbir amaç ve beklentim yok. Tek amacım A. Hopa sporu hak ettiği gerçek yere taşımaktır.

Hopa sokaklarında çıkan vekillik belediye başkanlığı gibi söylentilere gülerek yanıt veren Çakmak, “ilk gün söylemiştim tekrar söylüyorum böyle bir düşüncem olmadı olmayacak. Bu konuyu özellikle birkaç kişi dedikodu mahiyetinde konuşuyor. Üzülerek belirtmek istiyorum ki geçmiş dönemlerde benzeri söylemler alenen konuşulduğu için bu alışıla gelen söylemler devam ediyor. Bunlara lütfen itibar edilmesin. Artvin Hopaspor siyaset üstü bir kurumdur. Ben dâhil hiç kimse bu kulübün ismini kullanarak prim yapmaya çalışmamalı. Siyaset yapacak olsam uzun yıllardır yaşadığım yerde İstanbul da yapardım. Bu tip yıpratma politikalarına takılmamak lazım. Kimliğinde Artvin / Hopa yazan her iş insanı mutlaka memleketine hizmet etmeli. Biz geçen sezon söz vermiştik uzun yıllar beklenen özleme son verip sözümüzü tutarak bu takımı profesyonel lige taşıdık. Başkan yönetim çok önemli değil gelip geçici makamlardır. Önemli olan Artvin Hopaspor ’dur.

Artvin’in medarı iftarı Sayın İsmet Acar Abimizi Onursal Başkanımız olarak görmek istiyoruz

Başka Hopa başka Artvin Hopaspor yok. Geçen sezon hep beraber başardığımız Artvin ve tüm kardeş ilçelerimizle yine kenetlenip birlik beraberlik içerisinde Artvin’imizi ve ilçelerimizi Artvin Hopaspor markamızla ülke genelinde daha fazla tanıtmaya devam edeceğiz. 7’ den 70’ e herkes bu başarıda pay sahibidir. Artvin Hopaspor’a Artvin ismini veren İsmet Acar abimiz her zaman gönlümüzde kulüp başkanıdır. İsmet Acar abimizi bundan sonraki süreçte Artvin Hopaspor’umuzun Onursal başkanı olarak görmek istiyoruz. Hepimizin ortak amacı Artvin Hopaspor ve beraberinde çocuklarımızın gençlerimizin geleceği olmalı. İnanılmaz özveri ile geçen sezon yanımızda duran ülke geneli adeta seferberlik halinde şampiyonluk yolunda takıma destek olan tüm taraftar gruplarımıza Denizin Asi Çocuklarına, Şehrin Azizlerine tüm ilçelerimize teşekkür ediyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın kulüp menfaatlerine uygun camiaya yakışır kalitede takım kurmaya çalışıyoruz.

Birlikte güleceğiz birlikte başaracağız

Birlikte güleceğiz birlikte başaracağız. Biz birlikte güçlüyüz birliğimizi kimse bozamaz birlikte güzel günler göreceğiz. Şimdi bir kentin bütün olarak takımına sahip çıkarak destek olma zamanıdır” diyerek açıklamalarını tamamladı..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI