BAŞKAN ÇAKMAK’TAN BİR TEŞEKKÜR’DE İŞ DÜNYASINA GELDİ.

ÇAKMAK “TEŞEKKÜRLER ARTVİNİMİZİN DUAYEN ABİLERİ”

SPOR 29.03.2018 10:21:52 30 0
BAŞKAN ÇAKMAK’TAN BİR TEŞEKKÜR’DE İŞ DÜNYASINA GELDİ.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak desteklerinden dolayı bir teşekkürü de ülkemizin önde gelen Artvinli İş dünyasının saygın işadamlarına teşekkür etti.

Kulüp başkanı Mubin Çakmak, kulüp yöneticilerinden başkan vekili Murat Özçep, Osman Küçükali, Murat Balkaya ve İsrafil Kotil ile birlikte Artvin milletvekilleri Uğur Bayraktutan ve İsrafil Kışla ile Ankara’da bir araya gelip bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Başkan Çakmak “Öncelikle gün boyu yönetim kurulumuza eşlik edip maddi manevi her türlü destek ve ilgilerini esirgemeyen vekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Mubin Çakmak daha sonra yayınladığı mesajında Artvin’den çıkmış ve Türkiye İş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan İşadamlarına teşekkür etti. Çakmak mesajında şu ifadelere yer verdi: “Artvin Hopa sporumuza desteklerini esirgemeyen duayen iş adamlarımız,

Sayın Nurettin Çarmıklı -Nurol Holding (Çarmıklı) Sayın Hüseyin Aydemir - ERG Sayın Nuri Vatan - Vatan Bilgisayar Duayen Abilerimize kulübümüze yaptıkları desteklerinden dolayı Artvin Hopaspor kulübü Hopa ve Artvin halkı olarak teşekkür ediyoruz.

Artvin’imize desteğini esirgemeyen gönüllerde taht kurmuş bu sezon da Artvin Hopa sporumuzun başarısında çok emeği olan Sayın İsmet Acar abimizin önderliğinde bölge milletvekillerimizle birlikte en kısa sürede İstanbul’da da bir dizi ziyaretler gerçekleştirilecektir. İsmet Acar abimize şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu duayen abilerimize Allah sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin. Verilen her desteğin karşılığını şampiyonlukla vereceğiz destek veren gönüldaşlarımızı üzmeyeceğiz inşallah.

Bu abilerimize saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI