Başbakan Erdoğan Rize'de sergisi

BAŞBAKAN’IN FUTBOLCULUK YAŞAMI ELE ALINACAK

SPOR 12.03.2014 12:22:23 16 0
Başbakan Erdoğan Rize
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Rize Gençlik ve Spor Kulübü ile Rize Yeşilay Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen “Başarıya Giden Yolda Spor” konulu panel ve panelin temasını oluşturacak porte olarak seçilen Türkiye Cumhuriyeti Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sporcu Yıllarını da konu alan fotoğraf sergisi açılacak.

            Rize Gençlik ve Spor Kulübü ile Yeşilay Cemiyeti tarafından Türkiye’de gençlik yıllarını eğitim öğretimin yanında sporla geçiren nesillerin gelecekte başka alanlarda yakaladığı başarıları konu alan “Başarıya Giden Yolda Spor” konulu panel düzenlenecek. Panelin temasını oluşturacak porte olarak seçilen Türkiye Cumhuriyeti Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sporcu Yıllarını da konu alan “Başbakan Erdoğan Rize’de” konulu fotoğraf sergisi açılışı yapılacak.

PANELDE İKİ KONUŞMACI
Rize’de 14 Mart Cuma günü saat 14:00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılacak panele konuşmacı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı dönemde futbol oynadığı arkadaşı İstanbul Büyük Şehir Belediye spor eski Genel Sekreteri Kamil Dizar ile Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özbay Güven katılacak.

BAŞBAKAN’IN FUTBOLCULUK YAŞAMI ELE ALINACAK
Gençliğinde sporcu kişiliği öne çıkan Türkiye Cumhuriyeti Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’ın sporculuk yıllarının konu edileceği panelde bu alanda yaptığı araştırmaları kitap haline dönüştüren Araştırmacı-Yazar Fatih Sultan Kar’ın Başbakan Recep Erdoğan’ın sporculuk yaşamına dair derlediği fotoğraflar eşliğinde sunum yapılacak. Panelin ardından Başbakan Erdoğan’ın Rize gezilerinden derlenen fotoğraflarında yer aldığı sergi açılacak.
Haber: Bayram Ali Kavalcı 
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı