Başarılı olanlar ödüllendirildi!

Rize Valisi Nurullah Çakır Tarafından Kupa ve Plaket Verildi!

SPOR 30.08.2013 10:10:10 12 0
Başarılı olanlar ödüllendirildi!




Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Rize İl Temsilciliğinin düzenlediği özel bir programla, Rize’de başarı elde eden spor kulüplerine ve teknik direktörlerine kupa ve plaket takdim edildi.

Rize İsmail Kahraman kültür merkezi konferans salonunda düzenlenen törene Rize Valisi Nurullah Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Spor kulübü temsilcileri, sporcular ve davetliler katıldı.

Ardeşen İlçesini 3 Kulüp Temsil Etti!

Hentbol da, Türkiye Hentbol Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularına, Lig’de gösterdiği üstün performans ve adını Avrupa Challenge Kupasına yazdırması dolayısıyla Rize Valisi Nurullah Çakır tarafından kupa takdim edilirken, Ardeşen GSK Teknik ekibi adına Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak’a plaket verildi.



Geçtiğimiz sezon Rize 2. Amatör kümede elde ettikleri başarı sonucu, bir üst lig olan Rize 1. Amatör küme’ye yükselen Ardeşengücü SK ile Tunca Belediyespor oyuncuları’na da kupa, geçen sezon Ardeşengücü Teknik Direktörlüğü görevini yürüten Bahadır Basa ile Tunca Belediyespor Teknik Direktörü Osman Balcı’ya da kupa takdim edildi.



Ayrıca 2013 Sezonunda Rize Amatör Liglerinde Şampiyon olan 16 takım, Rize Futbolunun tek bayan takımı, Karadeniz şampiyonu Rize Belediyesi bayan Futbol Takımı, Çaykurspor’un Avrupa Şampiyonu Judocu da törende kupa ve plaket almaya hak kazandı. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı