ARTVİN’DE KARATE GENÇLER GRUP MÜSABAKALARI ARTVİN’DE YAPILD

Okullar arası gençler karate müsabakaları 21 ilden 350 sporcunun katılımıyla Artvin Spor Salonunda gerçekleştirildi. Müsabakalarda renkli görüntüler ortaya çıkarken, birbirinden çekişmeli maçlar seyirciyi karateye doyurdu.

SPOR 19.03.2018 13:51:57 17 0
ARTVİN’DE KARATE GENÇLER GRUP MÜSABAKALARI ARTVİN’DE YAPILD

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de okul sporları faaliyet programı kapsamında yer alan Karate gençler grup müsabakaları bütün heyecanıyla başladı. 2017 - 2018 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Karate Gençler ( A-3 )Grup Müsabakaları Artvin Merkez Spor Salonunda yapılan açılış seremonisi ile başladı. Müsabakalara 21 ilden yaklaşık 350 sporcu katıldı.

Açılış Seremonisi Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Latif Yılmaztürk'ün açılış konuşması ile başladı. Yılmaztürk, müsabakalara 21 ilden 350 sporcu ve deneyimli hakemlerin katıldığını belirterek, “2 gün devam edecek müsabakalara cennet vatanımızın değişik illerinden sporcular katılıyor. Bugün erkekler müsabakası tamamlanacak. Yarın bayanlar kategorisiyle bitireceğiz. Bu turnuvanın ilimize verilmesinde Spor Bakanlığımıza, Spor Genel Müdürlüğümüze ve çalışanlarımıza teşekkürü borç biliyorum” dedi.

Müsabakaların ilk gününde çeşitli illerden gelen genç erkekler birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Sabah başlayan ve akşama kadar süren çekişmeli müsabakalarda sporcuların sakatlıklarına karşı, salonda bulunan 112 Acil Servis ekipleri hazır bulundu.

Artvin Merkez Spor Salonunda iki gün süren müsabakalar çekişmeli mücadelelere sahne oldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı