ARTVİN HOPASPORUN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ VARDI.

ARTVİN HOPASPORUN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ VARDI.

SPOR 22.03.2019 10:17:35 21 0
ARTVİN HOPASPORUN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ VARDI.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Artvin Valisi Yılmaz Doruk A. Hopaspor kulübünü ziyaret ederek moral destek verdiler.

Hayati Akbaş

HOPA- Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Artvin Valisi Yılmaz Doruk A. Hopaspor kulübünü ziyaret ederek moral destek verdiler.

Bir açılış ve Temel atma töreni için Hopa’da bulunan Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı İsrafil Kışla, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Artvin İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, Hopa Kaymakamı Abdulrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Hopa İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, Hopa MHP İlçe Başkanı Cengiz Köse, Hopa AK Parti İlçe Başkanı İlyas Güven ve
Artvin CHP İl Meclis Üyesi Murat Özçep Artvin Hopaspor Kulübünü ziyaret etiler.

Kulüp yöneticileri tarafından Kulüp İdare binası kapsında karşılanan Protokol başkanlık makamında bir süre sohbet ettiler. Kulüp yöneticileri takımın durumu ve son haftalarda üst üste puan kaybettiklerini, buna çözüm bulma adına teknik heyet ve futbolcularla sürekli görüşmeler yaptıklarını, teknik kadrodan raporlar aldıklarını ifade ederek “Bizler bu gidişata dur diyeceğiz ve takımın yükselişi için ne gerekiyorsa yapacağız. Hedefimizden uzaklaştık ama şu an hedefimiz tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşmaktır.

Bizler elimizi taşın altına soktuk ve verebileceğimiz desteği vermeye çalışıyoruz ama camianın artık bu takıma maddi anlamda da destek olmasının zamanı geldi. Kulübün maddi sıkıntılarını çözme anlamında sizlerden de gerekli desteği beklediğimizi bilmenizi isteriz.

Artvin’in Profesyonel liglerde tek takımıyız. Bu grupta olmak da ciddi anlamda giderlerin oluşmasına neden oluyor. Tekrar ziyaretiniz için Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz adına Teşekkür ediyoruz” dediler.

Basına kapalı olarak bir süre yöneticilerle görüşen heyet daha sonra yöneticilere başarılar dileyerek Kulüp merkezinden ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı