ARTVİN HOPASPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ARTVİN HOPASPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SPOR 23.06.2018 09:00:19 16 0
ARTVİN HOPASPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Artvin Hopaspor transfer komitesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Hopaspor Doğancan Kılıç ve Canberk Özçakir’i Mor-beyaz renklere bağladı.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor’ un yeni yönetiminin oluşması ardından tüm futbolcularla yollar ayrılmıştı, Hopaspor yönetimi tarafından oluşturulan transfer komitesi, teknik kadro yeni transferler konusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde takimin şampiyonluğa çıkartılmasında katkı sunan Hopa’nın evlatları Can Yılmaz ve Serdar Ustabaş ve Mustafa Serkan Demirel, Fazlı Ayan ve Yunus Yılmaz ile anlaşma imzalanmıştı.

Yapılan çalışmalar sonunda bu defa da dış transferde stoper oyucusu Doğancan Kılıç ve forvet oyuncusu Canberk Özçakır ile anlaşılarak sözleşme imzalandı.

Artvin Hopaspor Başkan Yardımcısı Oğuz Çapkinoğlu yaptığı açıklamada Başkanından tüm yönetim kurulu üyelerine kadar herkesin özverili şekilde çalışmalarına devam ettiği, oluşturulan transfer komitesi ile koordineli çalışan teknik kadronun sunduğu raporlar doğrultusunda transferlerin yapıldığı ve noksan olan tüm alanlarda yeni transferlerin yapılması için görüşmelere devam edildiğini söyleyerek “Biz 3ligde misafir olmaya değil, 3 ligden 2’nci lige yükselme hedefini önüne amaç olarak koyan bir ekibiz. Büyük Hopaspor taraftarının da bizden bunu beklediğini biliyoruz. 3 Ligde zorlu ve güçlü takımlarla oynayacağız. Önceliğimiz üst sıralarda yerimizi sağlamlaştırmaktır. Transfer yaparken bu hedefi düşünerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Hopa ve Artvin nasıl şampiyonlukta kenetlendi ise, şimdi de takiminin her alanda güçlü olması için maddi ve manevi desteğini Hopa spora vermelidir. Biz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

A.Hopasporun 15 Temmuza kadar transferlerini büyük oranda tamamlayarak kampa girmesi hedefleniyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI