ARTVİN HOPASPOR’DA TRANSFER BOMBASI

ARTVİN HOPASPOR’DA TRANSFER BOMBASI

SPOR 18.01.2019 21:26:46 25 0
ARTVİN HOPASPOR’DA TRANSFER BOMBASI

Hayati Akbaş

İSTANBUL-Artvin Hopaspor ara transferin son gününde bir bomba daha patlatarak Galatasaray’ın genç forveti Volkan Pala ile anlaşarak, genç oyuncuyu Mor-Beyaz renklere bağladı.

Artvin Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mübin Çakmak konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada “Bu şehre, bu muhteşem taraftara yakışan bir takım kuracağız demiştik, kurdurta ama şans faktörü birinci dönemde bizden tarafa esmedi. Çok sayıda karşılaşmada 3 puan almak üzereyken son anlarda kendi hatalarımızdan yediğimiz goller, atamadığımız gollerden dolayı ciddi puan kayıpları yaşadık.

Biz ikinci devreye iyi hazırlandık. Özellikle Antalya kampımızın çok verimli geçtiği kanaatindeyim. Yeni hocamız takımda hem kondisyon ve hem de uyum sağlanması noktasında ciddi adımlar attı. Noksan kaldığımız bölgeler için teknik kadronun bize verdiği rapor doğrultusunda ileri uç’ ta noksanlarımızı tamamladık. Taraftarımızın yakından tanıdığı isimleri yeniden kadromuza kattık. Bugünde Galatasaray’ın genç forveti Volkan Pala ile anlaşmış bulunuyoruz.

Hopa ikinci devrede farklı bir Hopa olacaktır. Taraftarımızın desteği ile bu takımı hak ettiği noktaya taşımak için her türlü fedakarlığı yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Taraftarımızdan ricamız yapacakları seviyeli tezahüratları ile takımıza sahada moral vermeleri ve motive etmeleridir” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı