ARTVİN HOPASPOR TRANSFERDE SONA GELDİ.

ARTVİN HOPASPOR TRANSFERDE SONA GELDİ.

SPOR 20.08.2018 08:56:04 31 0
ARTVİN HOPASPOR TRANSFERDE SONA GELDİ.

Artvin Hopaspor yönetimi transfer çalışmalarının sonuna yaklaşırken peş peşe yaptığı 3 transferle kadrosunu güçlendirdi.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor transfer çalışmalarında sona geldi. Liglerin 1 Eylülde başlamasını düşünen yönetim, teknik kadronun verdiği raporlar doğrultusunda son transferlerini de yapmaya devam ediyor.

Son olarak Trabzonspor A.Ş altyapısında yetişmiş, TFF 3.Lig Ekibi 1461 Trabzon’da geçtiğimiz sezon top koşturmuş 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Çağatay Özkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Artvin Hopaspor daha sonra TFF 2.Lig Ekibi Kahramanmaraşspor’da oynamış 1991 doğumlu orta saha oyuncusu Serbay Yağız ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Artvin Hopaspor daha önce de TFF 1.Lig Ekibi Denizlispor A.Ş altyapısında yetişmiş,2.Lig Ekibi Fethiyespor’da geçtiğimiz sezon oynamış 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Mustafa Diler’le 1 yıllık sözleşme imzaladı

Artvin Hopaspor Kulübü Başkan yardımcısı Oğuz Çapkınoğlu transfer çalışmalarında sona geldiklerini, liglerin başlamasına kadar bir veya 2 oyuncu daha transfer edebileceklerini ifade ederek “İlk karşılaşmamız 1 Eylülde deplasmanda oynayacağız. Sezona iyi başlamak istiyoruz ve deplasmandan puanla dönerek kendi taraftarımı önünde oynayacağımız karşılaşmaya moralli çıkmak istiyoruz. Efsane bir taraftarımız var, Bu sezonda da takımlarına sahip çıkacaklarına, Türkiye’ye örnek olacaklarını bir kez daha gösterecekler” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI