ARTVİN HOPASPOR SEZON HAZIRLIKLARI İÇİN ERZURUM’DA

ARTVİN HOPASPOR SEZON HAZIRLIKLARI İÇİN ERZURUM’DA

SPOR 10.08.2018 13:39:19 26 0
ARTVİN HOPASPOR SEZON HAZIRLIKLARI İÇİN ERZURUM’DA

ARTVİN HOPASPOR’UN 2. ETAP ERZURUM KAMPI BAŞLADI

Hayati Akbaş

HOPA-A. Hopaspor transfer komitesi çalışmaların sonuna yaklaşırken, takımın Hopa İlçe stadında devam eden çalışmaları sona erdi ve takım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Balkaya gözetiminde Erzurum’da 2 etap çalışmalarına başladı.

2.Etap Erzurum Palandöken Grand Simay Otelde başlayan kampın ilk gününde Teknik direktör İbrahim Tolgay Kerimoğlu ve yardımcı hocalar eşliğinde çalışmalarına başladı. Takımla birlikte Erzurum’a giden A. Hopaspor yöneticilerinden Murat Balkaya Erzurum kampının 15 gün süreceğini, kampın 24 Ağustos’ta sona ereceğini, bu arada takımı sezona hazırlama anlamında ciddi bir çalışma programı oluşturulduğunu ifade ederek, Kamp süresi içinde 2 veya 3 hazırlık karşılaşması yapacaklarını, kamp süresi sonunda Hopa’ya dönerek kendi stat ve tesislerinde çalışmalara devam ederek liglerin başlamasını bekleyeceklerini ifade etti.

Başkan yardımcısı Murat Balkaya yeni transferlerin takımda uyumu sağlama anlamında bu kampa ciddi anlamda ihtiyaç duydukları için çıktıklarını ve oyuncuların performanslarını yükselmesi anlamında bu kampı ciddi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

”Kendimiz için değil, mor- beyaz sevdamız için el birliği ile çalışacağız, Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır.” diyen Murat Balkaya çalışmaların sonunda deplasmanda Körfez spor ile yapacakları sezonun ilk karşılaşmasını bekleyeceklerini ve lige iyi bir skorla başlamak istediklerini söyledi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI