ARTVİN HOPASPOR SAHASINDA GOL OLDU-YAĞDI

ARTVİN HOPASPOR SAHASINDA GOL OLDU-YAĞDI

SPOR 28.10.2019 10:45:01 46 0
ARTVİN HOPASPOR SAHASINDA GOL OLDU-YAĞDI

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopa sporun zirve mücadelesi devam ediyor. Grubunda yaptığı 10 karşılaşmada yenilmeyen 2 takımdan biri olan Artvin Hopa spor taraftar desteğini de arkasına alınca sahasında konuk ettiği Bucaspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek grubunda 1 puan farkla ikinci sıradaki yerini koruyor.

Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başlarken, 10 dakikadan sonra A. Hopa spor rakip kaleye daha sık gelen taraf oldu. Karşılaşmanın 18 dakikasında Bilal Çebi ceza sahasında topla buluşarak güzel bir vuruşla takımı 1-0 öne geçiren golü atması tribünleri coşturmaya yetti. Karşılaşmanın ilk devresi böyle sona erer derken 42 dakikada Salim Buca filelerini bir kez daha havalandırarak takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk devrede bu skorla sona erdi.

İkinci devreye yine hızlı başlayan taraf A. Hopa spor oldu. Peş peşe rakip ceza sahasına inmeyi başaran ev sahibi A. Hopa spor istediği 3’uncu golü Salim’in ayağından buldu ve skor 3-0 oldu. A. Hopa sporun peş peşe atakları golden sonrada devam ederek 60’da Volkan ve 86^da da Tunahan’ın golleri ile skor 5-0 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmada Artvin Hopa sporun 5-0 galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşmanın sona ermesi ardından taraftarda takımı tribünlere çağırarak uzun süre tezahüratlarını sürdü. Başkan Murat Özçep ve yöneticilerde oyuncuları başarılarından dolayı tebrik ettiler.

STAT-Hopa İlçe Stadı

HAKEMLER: Sabit Selvi **, Serdar İla **, Uğur Akalp **

ARTVİN HOPASPOR: Beycan ***, Yunus Emre ***, Arif ***, Emrullah ***, Ahmet ***, Raşit*** (Dk.66 Eşref **), Furkan ***, Tunahan ***, Salim ***, Hakan ***(Dk. 79 Yunus Yılmaz **), Bilal ***, (Dk. 69 Volkan**).

BUCA FK: Ceyhun Demircan **, Doğan Çamlı ** (Dk.71 İsmail Güler **), Gökhan Köseoğlu **, Erhan Kurt **, Nihat Yılmaz **, Cafer can Aksu **, Ufuk Er **, Bertuğ Başdemir ** (Dk.46 Cuma *), Gökhan Erdöl **, Berke Bıyık **, Tayfur Emre Yılmaz **( Dk.46 Osman Işıklı *)

GOLLER: Dk.18 Bilal Cebi, Dk.42-52 Salim, Dk.71 Volkan, Dk. 86 Tunahan /Artvin Hopa spor


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı