ARTVİN HOPASPOR KULÜBÜ BAŞKANI ÇAKMAK’TAN TEŞEKKÜR

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak, Pazar günü oynanan ve 2-0 A.Hopaspor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşma ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

SPOR 27.03.2018 10:57:19 24 0
ARTVİN HOPASPOR KULÜBÜ BAŞKANI ÇAKMAK’TAN TEŞEKKÜR

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak, Pazar günü oynanan ve 2-0 A.Hopaspor’un üstünlüğü ile sona eren karşılaşma ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Mubin Çakmak mesajında şu ifadelere yer verdi: “25 Mart Pazar günü kendi evimizde oynadığımız A.Hopaspor – Kars 36Spor Spor Toto BAL ligi karşılaşmasında öncelikle şehrin süslenmesinde büyük emekleri olan 90 dakika boyunca hiç susmayan ve bir o kadar da güzel görsel Show ve etkinlikleri ile taraftar guruplarımız Şehrin Azizleri, Denizin Asi Çocukları ve Eski Tayfaya teşekkür ediyoruz.

Bu önemli karşılaşma için bizlerin yanında olan; CHP Artvin Milletvekilimiz Uğur Bayraktutan beye, AK Parti Artvin Milletvekilimiz İsrafil Kışla beye, Artvin Valimiz Sayın Ömer Doğanay beye, Artvin Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Selvi beye, Hopa İlçe Kaymakamımız Sayın Abdurrezzak Canpolat beye, Kemalpaşa Kaymakamımız Mehmet Kemal Akpınar beye, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza, Hopa Belediye Başkanımız Nedim Cihan beye, Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ergül Akçiçek beye, Arhavi Belediye Başkanımız Coşkun Hekimoğlu beye, Ardanuç Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demir beye, Artvin ASFK Başkanı Sayın Saadettin Dağ Beye, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bahattin Yetim beye, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Gökhan Erdal beye, HOPAPORT Genel Müdürümüz Sayın Meriç Burçin Özer beye, İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanı Sayın Mustafa Melek’e, Artvin’imizin kulüp başkanlarına, STK Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, Esnaflarımıza, Firmalarımıza, Süper Ligde top koşturmuş Hopalı futbolcumuz Serdar Özbayraktar beye, Kıymetli sanatçılarımız Niyazi Koyuncu, Harun Topal, Aydoğan Topal beye, sesimizi ve galibiyetimizi Tüm Türkiye’nin dört bir köşesine duyuran görsel ve yazılı basinimizin yerel ve Ulusal temsilcilerine ve Hopa sporumuza gönül vermiş destek olmuş tüm gönüldaşlarımıza ve isimlerini sayamadığımız dostlarımıza cani gönülden teşekkür ediyorum.

Hafta içinde maç çağrısı yaptığımızda etle tırnak misali Artvin merkez olmak üzere Artvin’in bütün ilçelerinin bu maçta bizlerle olmasını istemiştik. Dün gördüğümüz o manzara karşısında bizler adeta duygu seline kapıldık. Bir olmanın birlikte olmanın verdiği güç ile birliğimizi bu sayede tüm Türkiye görmüş oldu. Her zaman şampiyonluk yolunda bizlere büyük güç veren ilçelerimiz; Kemalpaşa’ya, Arhavi’ye, Borçka’ya, Murgul’a, Yusufeli’ne, Şavşat’a, Ardanuç’a yürekten teşekkür ederiz. Artvin Hopaspor başkanı yönetimi olarak her zaman tüm ilçelerimizin ve Artvin’imizin sportif anlamda yanlarında olacağımıza söz veriyoruz.

Hep birlikte kenetlendik güzel bir maç kazandık. Aynı ciddiyetle önümüzdeki maçlara hazırlanmaya başladık. Bu sezon başkayız İnançlıyız azimliyiz çok çalışıyoruz çok istiyoruz yüreğimiz temiz sevgi doluyuz. Hep birlikte olunca her şeyin üstesinden geleceğiz.

Tarihi başarılarla dolu Artvin Hopaspor kulübü olarak 2017-2018 sezonu sloganımız olan; Futbol camiasında yetim kalmış fair play, dostluk, kardeşlik ilkelerine sahip çıkıyoruz.

“Sevgi doğanın ikinci güneşidir. Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir” sloganımızla tüm spor camiasına Artvin Hopaspor sevgimizi paylaşıyor herkese selam ve saygılarımızı iletiyoruz”.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı