ARTVİN HOPASPOR KOZAN’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

ARTVİN HOPASPOR KOZAN’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

SPOR 24.09.2018 07:10:32 19 0
ARTVİN HOPASPOR KOZAN’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

3.Lig 1.Grup 4. Hafta mücadelesinde Artvin Hopa spor Kozan deplasmanında vurgun yedi. 3-1

Hayati Akbaş

HOPA-3.Lig 1.Grup 4. Hafta mücadelesinde Kozanspor ile deplasmanda oynayan Artvin Hopa spor sahadan 3-1 yenik ayrılarak Hopa’ya eli boş döndü. Karşılaşmaya dengeli başlayan her iki takımda ilk çeyrekte karşılıklı ataklarla birbirlerinin kalesini yokladılar. Karşılaşmanın 20 dakikasından itibaren A. Hopa spor karşısında ağırlığını koymaya başlayan Kozanspor istediği golü 22 dakikada buldu.

22. Dakikada Volkan sol taraftan ortaladı. Muzaffer kafayla topu içeri indirdi. Furkan voleyle topu ağlara yolladı. İlk yarıda başka gol olmadı ve Kozanspor ilk devrede 1-0 önde soyunma odasına gitti.

İkinci devreye yine hızlı başlayan taraf Kozanspor’da 50. Dakikada Ahmet topu Muzafferin koşu yoluna attı. Topu süren Muzaffer pasını Yasin'e aktardı. Yasin'in vuruşunda top ağlarla buluştu. Ve Kozan spor skoru 2-0 yaptı.

Kozan spor 77. Dakikada gelişen atakta Yasin buluştuğu topu Furkan’la buluşturdu ve Furkan’da meşin yuvarlağı bir kez daha A. Hopaspor fileleri ile buluşturunca skoru da 3-0’a taşıdı.

Artvin Hopa spor kalesinde bulduğu 3 gole karşılık oyundan kopmayarak rakip kaleye yüklenmeye başladı. 81.Dakikada Canberk'in ceza sahası dışından şutu ağlarla buluştu ve skoru 3-1’e taşıdı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Artvin Hopaspor Kozan deplasmanından 3-1 yenik ayrılarak Hopa’ya eli boş döndü.

Bu puanla Artvin Hopaspor 3.karşılaşma sonunda 12.sırada 4 puana sahip

12 3 1 1 1 4

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI