ARTVİN HOPASPOR KÖRFEZ SPOR KARŞILAŞMASI OYNANMADI

ARTVİN HOPASPOR KÖRFEZ SPOR KARŞILAŞMASI OYNANMADI

SPOR 3.09.2018 08:17:35 25 0
ARTVİN HOPASPOR KÖRFEZ SPOR KARŞILAŞMASI OYNANMADI

KÖRFEZ SPORUN LİSANS İŞLEMLERİ KARŞILAŞMAYA YETİŞMEDİĞİ İÇİN MAÇ OYNANMIYOR

Hayati Akbaş

HOPA-3.Lig 1 grupta oynanacak olan sezonun ilk karşılaşması için Kocaeli takımlarından Körfez’e giden Artvin Hopaspor, rakip takiminin lisans işlemleri yetiştirilmediği için oynanmıyor.

Konuyla ilgili Artvin Hopaspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “01.09.2018 Cumartesi günü İzmit’te Körfez sporla oynayacağımız müsabakamız rakip takımın lisans işlemleri maça yetişmediği için maç oynanamayacaktır. Rakip takıma üzüntülerimizi bildirir en kısa sürede çözüm bulmalarını dileriz.

Artvin Hopaspor’umuzu her koşulda destekleyen uzaklardan gelecek taraftarlarımızın zahmet edip yollara düşmemeleri için bu mesajı yayınladık.

Bundan sonraki müsabakalarda beraber olmak umudu ile tüm taraftarlarımıza ilgi ve alakaları için teşekkür eder sevgilerimizi iletiriz”.

Karşılaşma ile ilgili olarak TFF daha sonra karar vereceği öğrenildi.

ARTVİN HOPASPOR NAZİLLİ BELEDİYESPORU KONUK EDECEK

3 Lig 1 grupta 2’nci hafta karşılaşmalarında Artvin Hopaspor Nazilli Belediye sporu kendi sahasında konuk edecek. Körfez dönüşü bir günlük aradan sonra Nazilli Belediye spor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Başkan Vekili Murat Balkaya “Biz güçlü bir kadro kurduk. Sahada koşan ve hedefe odaklanan bir anlayışla sahaya çıkıp oyunumuzu oynayacağız ve kendi taraftarımız önünde sahadan galibiyetle ayrılan taraf olacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI