ARTVİN HOPASPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANLA YETİNDİ.

ARTVİN HOPASPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANLA YETİNDİ.

SPOR 9.09.2018 09:48:39 33 0
ARTVİN HOPASPOR KENDİ EVİNDE 1 PUANLA YETİNDİ.

9 YIL ARADAN SONRA ARTVİN HOPASPOR 3. LİGDE TARAFTARLARIYLA BULUŞTUĞU KARŞILAŞMADA RAKİBİ NAZİLLİ BELEDİYEYE ÜSTÜNLÜK SAĞLAYAMADI VE KARŞILAŞMA BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ.0-0

Hayati Akbaş

HOPA-9 yıl aradan sonra kendi evinde ilk 3lig karşılaşmasını oynayan A. Hopa spor Nazilli Belediye spor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmada tribünleri dolduran binlerce vatandaş takımlarına karşılaşma boyunca destek oldular.

Karşılaşmayı Hopa Belediye Başkan vekili İsmail Uzun Nazilli’den gelen Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile birlikte izlerken A. Hopa spor Başkanı Mubin Çakmak’ta şeref tribününden heyecanla karşılaşmayı izledi.

Artvin Hopaspor rakibi Nazilli Belediye sporunu elinden kaçırdı. Her iki yarıda rakibine oranla üstün bir futbol oynayan mor beyazlılar yakaladığı birçok gollük pozisyonlardan yararlanamadı.

Karşılaşmanın en önemli pozisyonu ilk yarada 22. Dakikada geldi. Canberk’ın rakip ceza alanı içinde defans tarafından düşürülmesinde maçın hakemi Burak Güner bu pozisyonda seyirci kalarak penaltı vermemesi Mor beyazlı taraftarların protestosuna uğradı. Karşılaşma başladığı gibi bitti.0-0

TSYD ‘NIN İŞGÜZARLIĞINDAN FOTO MUHABİRLERİ SAHAYA ALINMADI

Artvin Hopa spor Nazilli Belediye spor karşılaşmasında Artvinli basın mensubu foto muhabirleri maçın hakemi tarafından sahaya alınmadılar. Türkiye Spor yazarları Derneği( TSYD) Artvin şubesine saha giriş için gerekli olan yeleklerin temin edilmemesi yüzünden foto muhabirleri karşılaşmada görev yapamadılar.

Bu konuda bir açıklama yapan Artvin Faal gazeteciler Derneği (AFGAD) başkan yardımcısı Turan Şentürk böyle bir sıkıntı çekileceğini 3 ay önce bildiğimden yaptığım girişimlerin sonuçsuz kaldığını vurgulayarak bugüne gelindiğini söyledi. Şentürk şu açıklamayı yaptı.

“Artvin Hopaspor Bal liginden profesyonel lige çıktığında yaklaşın 3 ay önce Trabzon TSYD başkanı sayın Murat Taşkını telefonda arayarak TSYD Artvin temsilcisine sahilden birini atanması gerektiğini söyledim. Hatta geçmişte bu görevi ben yaptığımdan bana tekrar bu görevi verilirse ifa edeceğimi söyledim. Murat başkan söylediklerimi olumlu bularak genel merkeze ileteceğini söyledi. Aradan geçen 20 gün içinde bir netice çıkmayınca Murat başkanı tekrar arayarak konuyu birkez daha dile getirdim. İstanbul’u aramamı ve bu konuyla ilgili Birgül hanımla görüşmemi söyledi. Birgül hanımdan Bana iletilen konu yönetim toplandığında konuyu gündeme getirileceğini söyledi. Bir ay sonra tekrar aradım, Ben fazla hevesli olmadığımı başka bir kişi de görev verilecekse verilsin. Maçlara az kaldı sonra sıkıntı yaşanmaması için mutlaka foto yeleklerin gönderilmesi gerektiğini de söyledim. Tamam denildi. Ve maç günü geldi. Ortada foto muhabirlerin yeleği yok. Basın mensubu arkadaşlarım saha içine girip görev yapamadılar. TSYD böyle bir tutum içinde olması düşündürücüdür. Artvin’de bir temsilci varsa bu zamana kadar yelek desteği niçin yapmadılar.. Ve bu sıkıntının derhal giderilmesini acilen istiyorum.

Ayrıca basın mensuplarının (Yazar) giriş kartlarını akredite konusunda ev sahibi takımı olarak Artvin Hopaspor yönetici veya görevlilerin daha hassas davranmasını ve akredite kartların çıkarmalarını istiyorum.

Hakemler: Burak GÜNER 6, Caner KURT 7, Mesut HAKALMAZ 7,

ARTVİN HOPASPOR:Ahmet6, Bilal7, Alikemal6, Canberk7, (Dk.89Bekir?) İsmail7, Mustafa6(Dk.49Emrah5),Fazlı6(Dk81 Ali Kemal4) Arif6, Mustafa6, Rasımcan6, Gökhan6

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Zekeriya6, Polat6,Görkem5(Dk.74 Taylan4),Mazlum5,Mert5, Buğra5(Dk90 Zafer?),Sergen5, Burak5((Dk.87 Mert?), Onur6 Aykut6,Yasın5,


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI